SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Otobüs Firması Daha Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:03:21
Bir Otobüs Firması Daha Geldi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte büyük otobüs firmaları da birer birer kentte şube açmaya başladı. Metro Turizmden sonra bugün de Türkiye’nin önemli karayolu taşımacılığı firmalarından biri olan Kamil Koç kentteki yerel bir otobüs firmasını (Kernek Turizm) devralarak Malatya’da hizmete başladı.

Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde düzenlenen törene Vali Süleyman Kamçı, Kamil Koç Turizm Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Kamil Koç Turizm Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Doğu Anadolu Bölgesinin bu yıl kendilerinin odak noktası olduğunu belirterek, bu odak noktasının anahtarının da Malatya olduğunu söyledi. Erdoğan, Malatya ile beraber bu yıl Doğu Anadolu’da yaklaşık 15 ile yakın bir bölgeye hizmet vereceklerini ifade ederek, “Bizim için başka bir onur da bu yıl çalışan sayımızın yaklaşık bin kişiye yakın artmasıdır” dedi. 

Otobüs filosunda yüz elliye yakın bir büyüme olacağını söyleyen Erdoğan, “Malatya bu sayının belki beşte biri ama 25 otobüsle burada hizmet vermeyi planlıyoruz diye” belirtti.

Açılış kurdelesini kesen Malatya Valisi Süleyman Kamçı ise, “Kamil Koç gibi tanınmış, köklü, eski bir firmanın Malatya’ya giriyor olması buradaki taşımacılığın da kalitesini yükseltecektir” dedi. 

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Kamil Koç’un Malatya’daki seferleri başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız