SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Özel Maç Daha

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da ikinci etap kamp çalışmalarının sonuna yaklaşılırken, sarı siyahlı takımın TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pursaklıspor ile bir hazırlık maçı oynayacağı kaydedildi.

Ankara Kızılcahamam'da 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren Yeni Malatya Spor, 5. hazırlık maçında TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pursaklıspor ile karşı karşıya gelecek. Bunun dışında 2 hazırlık maçı daha oynayacak olan sarı siyahlı takımda 2. etap kamp çalışmaları 16 Ağustos'ta sona erecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Sarı siyahlı takımda stoper Samet Yeniceli'nin sakatlığı sonrası yönetim transfer arayışlarına başladı. Stoper mevkiine 2 oyuncu katmayı planlayan Yeni Malatya Spor yönetimi özellikle Bank Asya 1. Lig'den futbolcu arayışlarını sürdürüyor. Öte yandan orta sahayı güçlendirmek isteten Yeni Malatya Spor yönetimi, bu konuda da görüşmelerini sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR GAYET İYİ
Öte yandan 2. etap kamp çalışmaları hakkında bilgiler veren Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Nihat Balan, çalışmaların çok iyi geçtiğini söyledi. Balan, yaptığı açıklamada, "2. etap kamp çalışmalarında eksiklerimizi gidermeye yönelik çalışmalar yaptık. Bunu yanında 4 hazırlık maçı oynadık. Hazırlık maçlarında takımın iyi bir görüntüsü vardı. Lig başlayana kadar diğer eksiklerimizi de gidererek, lige iyi başlamak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız