SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Özel Uçak Şirketi Daha

A- A+ PAYLAŞ

Halen THY'nin yanı sıra 2 özel şirketin uçak seferi düzenlediği Malatya'ya, 1 Aralık'tan itibaren Pegasus firması da uçak seferi gerçekleştirecek.

THY'nin, hergün Ankara ve İstanbul seferleri gerçekleştirdiği Malatya'ya, özel hava yolu şirketlerinden Onur Air ve Atlas Jet adlı şirketler de, karşılıklı İstanbul seferleri düzenliyorlar.

Bu şirketlere, 1 Aralık'tan itibaren Pegasus firması da katılacak. Pegasus'un, İstanbul- Malatya seferlerini karşılıklı olarak haftanın Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleştireceği bildirildi. Uçağın İstanbul kalkış ve varış noktasının Sabiha Gökçen Havaalanı olduğu, İstanbul'dan kalkışın belirtilen günlerde 13.40, Malatya'dan kalkışın ise 15.30 olduğu belirtildi. Seferlerle ilgili olarak yerel basına verilen reklamlarda, uçuş ücreti olarak "35 YTL'den başlayan fiyatlar (yakıt harcı hariç)" ibaresi yeraldı.

Bu arada, şirketin yönetim kurulu başkanı Ali Sabancı imzasıyla basın kuruluşlarına gönderilen davetiyede, Malatya seferlerine ilişkin olarak, 20 Kasım Pazartesi akşamı Altın Kayısı Oteli'nde tanıtım toplantısı ve kokteyl gerçekleştirileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız