SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Parti Eroin Daha

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi Narkotik Büro Ekipleri, geçtiğimiz hafta İstanbul polisi ile yapılan ortak operasyonda ele geçirilen 101 kilo eroinden sonra, "GAYRET" kod adlı son operasyonda bu kez 24 kilo 322 gram eroin ele geçirdi. Uyuşturucu, zanlının otomobilinde, "Echo" adlı narkotik köpeğin tepki verdiği bölgelerdeki "zulaların" saptanmasıyla bulundu.

GAYRET OPERASYONU..
Emniyet Müdürlüğü'nden operasyonla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalarda;
H.T isimli şahsın 34.ECF.49 plakalı oto ile, temin etmiş olduğu uyuşturucu maddeleri İstanbul iline götüreceği şeklinde bilgiler edinilmesi üzerine, Malatya 2.Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararı ile birlikte gerekli önlemler alınarak GAYRET Kod adlı operasyon başlatılmış,
14.05.2007 günü saat 21:20 sıralarında bahse konu araca İlimiz merkezinde rastlanılması üzerine araç durdurularak, arama yapılmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilmiştir.

Araçta yapılan aramada, Narkotik Dedektör Köpeği Echo’nun, aracın sağ ön koltuk altına ve aracın motor kısmının ön tarafına tepki vermesi üzerine, aracın ön panjur kısmı sökülmüş, panjur kısmı ile aracın radyatör kısmı arasında bulunan bölmede, 12 (on iki) adet siyah poşet içerisinde daralı ağırlığı 24 Kilo 322 gram (Yirmi dört kilo üç yüz yirmi iki) gram gelen eroin maddesi bulunarak yapılacak tahkikata esas olmak üzere geçici olarak muhafaza altına alınmıştır. Araç sürücüsü H.T. yüzüne karşı yasal hakları okunduktan sonra yakalanarak gözaltına alınmıştır."

Hakkari- Yüksekova nüfusuna kayıtlı olan H.T. daha sonra gönderildiği adliyece tutuklandı.

GEÇEN HAFTA DA 101 KİLO..
Geçtiğimiz hafta, İstanbul ve Malatya polisinin, Van'dan İstanbul'a uyuşturucu nakledileceği istihbaratı üzerine Van'dan yola çıkan bir otoyu Malatya girişinde durdurarak araması sonucu 101 kilo 204 gram eroin ele geçirilmiş, araçtaki 2 şahıs gözaltına alınmış ve İstanbul'a gönderilmişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız