SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Puanla Döndü

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:58
Bir Puanla Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Malatya İl Özel İdarespor, Gaziantep temsilcisi Şahinbey Belediye Gençlikspor ile oynadığı karşılaşmada 0-0 berabere kalarak, ligdeki ilk puanını aldı. 

Ligin ilk haftasında Hatay ekibi Payas Belediyespor 1975’e 4-0 mağlup olan Malatya İl Özel İdarespor, Şahinbey Belediye Gençlikspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligde 1 puana sahip olan Malatya İl Özel İdarespor haftayı 12. sırada tamamladı.

Müsabakayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, 1 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Güner, “Maça iyi başladık. Futbolcularımızla sahada layıkıyla mücadele etti. Rakip sahada iyi baskı kurduk. Rakibin ilk yarıda bir futbolcusunun kırmızı kart görerek, 10 kişi kalmasıyla birlikte daha net pozisyonlar yakaladık. 4-5 net gol pozisyonu yakaladık ama son vuruşları istediğimiz gibi yapamadık. Sonuçta şampiyonluğa oynayan güçlü bir ekipten puan aldığımız için sevinçliyiz” diye konuştu.

ligde tutunmayı amaçladıklarını ifade eden Güner, “Biz haddimizi bilerek oynuyoruz. Neticede şampiyonluk parolasıyla yola çıkmış ve tecrübeli bir ekip olan Şahinbey Belediye Gençlikspor’dan puan almanın hesaplarını yapıyorduk. Ve 1 puan almayı başardık. Karşılaşmayı 44 Malatyaspor teknik heyetide de izledi. Bize maç öncesi başarılar dilediler. Çok iyi bir atmosfer vardı. Bu anlamda 44 Malatyaspor teknik heyetine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Ligin 4. haftasında Şanlıurfa temsilcisi Siverek Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Güner, “Şahinbey Belediye Gençlikspor karşılaşması bizim için geride kaldı. Takıma 1 gün izin verdik. Salı gününden itibaren Siverek Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacağız. Amacımız sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmada da puan ya da puanlar kazanmak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız