SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir 'Refüj Kazası' Daha!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, gece kara dönüşen yağıştan dolayı yolun ortasındaki refüje çarpan otomobilde 1 kişi ağır yaralandı.

DÖRTYOL'DA..
Edinilen bilgiye göre kaza, İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde meydana geldi. M.A. yönetimindeki 44 FT 451 plakalı otomobil, yağışlı havadan dolayı kontrolden çıkarak orta refüje çarptı.

Otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, otomobilin ön koltuğunda oturan M.K.F. adlı şahıs ağır yaralandı.

Araçta sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı, ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR
Öte yandan, Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Y.M. yönetimindeki 46…326 plakalı yolcu otobüsü, Doğanşehir Reşadiye mevkiinde yolun karşısına geçmek isteyen İ.K. adlı şahsa çarpmamak için frene basınca, otobüs şarampola devrildi. Yolculardan M.P. ve Ö.C. adlı şahıslar ile H.Y. ve M.G. adlı bayanlar yaralandılar.

Yeşilyurt’un Kozluk Köyünden Gündüzbey beldesi yönüne gitmekte olan K.İ. yönetimindeki 44..586 plakalı otomobil, Kapuluk mevkiinde buzlu yoldan kaydı. 00.10 sıralarındaki kazada aracın sürücüsü kendisini dışarıya atarak kurtulurken, uçuruma yuvarlanan otomobil tamamen yandı.

Özalper Mahallesi 2. Caddede de 27 yaşındaki F.Y. yönetiminde bulunan 44 ED 259 plakalı otosunun direksiyon hakimiyetini kaybedince, H.S., M.N. ve İ.H.K. adlı şahıslara ait park halindeki 44 DC 609, 44 KY 989 ve 44 FY 639 plakalı otolara çarparak hasara neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız