SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Şahıs Bir Şahsı Dövmüş!'

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:49
'Bir Şahıs Bir Şahsı Dövmüş!'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da günlük olarak meydana gelen olayların yeraldığı Polis Vukuat Raporu'nda tam anlamıyla "bilgi karartması" uygulanmaya başlandı.

Daha önce cinayet, gasp, yaralama vs. gibi "vahim" olaylara yer verilmeyerek "hafifletilen" bu nedenle eleştiri konusu olan Polis Vukuat Raporu'nda yeni başlanan bir uygulamayla, olayların taraflarının kimliği hakkında hiçbir bilgi yeralmamaya başladı.

Bu arada, son olarak 17 yaşındaki gencin annesini öldürdüğü olay da polis tarafından basına iletilen "Vukuat Raporu"nda yeralmadı.

Polis yetkililerinin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın isteği doğrultusunda detaylı bilgi verilmediğini öne sürdükleri ancak savcılık yetkililerinin doğrulamadıkları "karartılmış" Vukuat Raporu'nun sonuncusunda, Malatya'da meydana gelen olaylar şu bilgilerle yeraldı:

"KASTEN YARALAMA:

10.12.2012 günü Beydağı Mahallesinde, müşteki bir şahıs, şüpheli bir şahıs tarafından darp edilmiş olup, şahsın yakalanmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

09.12.2012 günü Hidayet Mahallesinde, ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME:

10.12.2012 günü Battalgazi Kavşağında, müşteki bir şahsın seyir halindeki aracına başka bir araç tarafından çarpılarak zarar verilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

07.12.2012 günü Dabakhane Mahallesinde, müşteki iki şahıs, şüpheli beş şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

AÇIKTAN HIRSIZLIK:

10.12.2012 günü Battalgazi İlçesi Alacakapı Mahallesinde, müşteki bir şahsın ikametinin bahçesinde bulunan bisikletinin çalınması olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şahısların yakalanmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

10.12.2012 günü Zaviye Mahallesinde, ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK:

10.12.2012 günü Nuriye Mahallesinde, müşteki bir şahsın işyerinden farklı markalarda toplam 500 adet sigaranın ve 8-10 TL bozuk paranın çalınması olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şahısların yakalanmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

09.12.2012 günü Kernek Mahallesinde, müşteki bir şahıs, tanımadığı şahıs tarafından darp edilmiş olup, şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

AÇIKTAN HIRSIZLIK:

09.12.2012 günü Beydağı Mahallesinde, müşteki bir şahsın park halinde bulunan aracının deposundan 350 lt yakıtın çalınması olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şahısların yakalanmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME:

10.12.2012 günü Özalper Mahallesinde, müşteki bir şahsın park halinde bulunan aracına başka bir araç tarafından çarpılarak zarar verilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

10.12.2012 günü Darende Zaviye Mahallesinde, müşteki bir şahıs, şüpheli bir şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA (Trafik Kazası):

 10.12.2012 günü ilimiz genelinde meydana gelen 1 trafik kazasında toplam 1 kişi yaralanmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız