SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Satıcı ve Sattıkları!..

A- A+ PAYLAŞ

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince, 12 suçtan sabıkalı F.Ö. adlı bir şahıs, öğrencilerin de aralarında bulunduğu kişilere sattığı öne sürülen 226 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu hapla ele geçirildi. Hapların, yakalanan şahıs tarafından, bazılarını çevre illerdeki sağlık ocaklarından alınan geçerlilik süresi dolan Yeşil Reçeteler ile temin edilerek, öğrencilere ve orta yaş gruptaki şahıslarda tek tek para ile satıldığı belirlendi. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye verilen zanlının, 19 bin 816 YTL para cezasına çarptırılıp, salıverildiği bildirildi.

HAP SATTIKLARININ ARASINDA ÖĞRENCİLER DE VAR..
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen bir çalışmada; özellikle Yeni Camii civarında, öğrencilere ve orta yaş grubundaki şahıslara yeşil ve kırmızı reçeteye tabi uyuşturucu nitelikli hap temin eden, bunları para karşılığı tek tek satan ve elindeki sahte belgeler ile kendisine civar il ve ilçelerden haksız olarak ilaç temin eden F.Ö. isimli şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısın daha önceden 5 ayrı Hırsızlık suçundan, 1 adet Yağma, Yol kesme, Adam Kaldırmak suçundan, 1 adet dolandırıcılık suçundan, 1 adet 6136 SKM. Suçundan, bir adet Yankesicilik suçundan ve 3 ayrı Uyuşturucu Madde Suçlarından toplam 12 ayrı suçtan sabıkalı olduğu tespit edilirken, üzerinde 86 adet Akineton, 30 adet Rivotril marka hap ele geçirildi.

Şahısın sabit ikamet yeri olmadığı ve son olarak konakladığı otel odasında da şahısa ait geçerlilik süresi dolmuş doktor raporu ile 80 adet Akineton, 30 adet Rivotril marka Yeşil Reçeteye Tabi Uyuşturucu haplar bulundu.

Şahsın kullandığı heyet raporları incelendiğinde geçerlilik sürelerinin dolduğu ve Yeşil Reçeteli ilaç temininde bu ilaçları civar illerde sağlık ocaklarında reçete ile yazdırdığı saptandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız