SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Sezon Daha Kalmak İsterim'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:47
'Bir Sezon Daha Kalmak İsterim'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da şampiyonluğun en büyük mimarlarından olan tecrübeli forvet oyuncusu Aydın Çetin, "Şartlar uygun olursa Yeni Malatyaspor ile yeniden anlaşıp, Malatya'da bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum" dedi. 

Sarı kırmızılı takımda şampiyonluk yaşadığı için çok mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli forvet, halen kendisini arayıp, şampiyonluktan dolayı tebrik edenlerin olduğunu kaydetti.Çetin, "Malatya'da gerçekten muhteşem bir şampiyonluk yaşadım. Daha yeni yeni kendimize geliyoruz. Ancak bu şampiyonluğun Malatya için ne kadar önemli olduğunu şampiyonluğun ardından daha iyi anladım. Malatya böyle bir başarıyı çok özlemiş. İnşallah yeni sezonda da adından söz ettiren bir kulüp olur. Futbolculuk hayatımda Malatya gerçekten farklı bir yer aldı diyebilirim. Şehirde futbol çok başka seviliyor. Her futbolcunun formasını giymek isteyeceği bir takımda oynadığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'da kalıp, bir şampiyonluk daha yaşamak istediğini dile getiren golcü futbolcu, "Yeni Malatyaspor'da bir sezon daha forma giymek isterim açıkçası. Yeni bir teknik adam geldi takımın başına. Umarım başarılı bir sezon geçirir takım. Ben kendimle ilgili açıkçası aktif futbol yaşantımı bir süre daha sürdürmeyi istediğimi söyleyebilirim. Futbol çok seviyorum ve fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum. Malatya olmaz başka bir kulüp olur. Ama olsa da olmasa da Malatya her zaman benim için yeri farklı olan bir kulüp olarak kalacaktır. İnşallah yeni sezonda PTT 1.Lig'de güzel bir sezon geçirir takım. 1.ligin kendi içine zorlukları da var kolaylıkları da var. Tabi Malatya'nın ilk sezonu çok önemli. Bir istikrar yakalaması şart. Bunun içinde özellikle transferde dikkatli adımlar atılmalı. Bunlar doğru planlanırsa Malatya hak ettiği yere bir an önce gelir. Camiaya tekrardan PTT 1.Lig hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı. 

Aydın Çetin, geçtiğimiz sezon 16 gol atarak hem gol krallığında zirvede yer almış hem de Yeni Malatyaspor'un şampiyon olmasına büyük katkı sağlamıştı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız