SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Sıkıntı Olduğu Görülüyor'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:55:05
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da AKP Milletvekili aday adaylarından birinin seçim posterinde yazan slogan tartışmaya neden oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP’nin büyük bir camia olduğunu belirterek, 12 yıllık süre zarfından 3 genel, 2 referandum, 3 yerel ve bir de Cumhurbaşkanı seçimi yaşadıklarını söyledi. Bu seçimlerde birçok aday adayının partilerine başvurduğunu ve bunlar arasında daha önce muhalefet partilerinde olanların da bulunduğunu söyledi. AKP’ye müracaat eden aday adaylarının farklı düşüncelerden olabileceğini ifade eden Kahtalı, başvurularda sadece bazı adli ve kişisel bilgiler istediklerini ve bunları temin eden herkesin aday adayı olabileceğini söyledi.

Parti olarak normal şartlarda aday adaylarının seçim sloganlarına karışmadıklarını belirten Kahtalı, toplumda tepki çeken sloganları ise doğru bulmadığını söyledi. Bu sloganları üreten aday adaylarının yanlıştan döneceğini umduğunu söyleyen Kahtalı, “Bunlar bizim partiyi bağlamaz. Partimizin adayları değiller. Sadece aday adaylarıdır. Adaylık süreci 7 Nisan’da kesinleşecek. Aday adaylarımız her kesimden olabildiği gibi bu şekilde ufak bir sıkıntımız var olduğu görünüyor. İnşallah arkadaşlar da bu sıkıntılı süreci değiştirirler” dedi.

AKP'nin milletvekili aday adaylarından Abuzer Aydın, propaganda poster ve broşürlerindeki "Referansım Allah" sloganı nedeniyle yaygın basında da haber konusu olmuş, eleştirilere uğramıştı. Kahtalı'nın açıklamasının bu aday adayına yönelik olduğu belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız