SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir "Son Durak" Daha

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:04:03
Bir
A- A+ PAYLAŞ

‘Son Durak’ uygulaması, Çöşnük, TOKİ ve Yeni Devlet Hastanesi’nin ardından 13 Temmuz 2014 Pazar günü Yeni Nikah Sarayı güzergahında da başlıyor.

Yolcuyu gitmek istediği yere en kısa sürede ulaştırmak, yorucu ve usandıran dolaşmaların önüne geçmek ve şehir trafiğini rahatlatmak için başlattığı uygulama kapsamında yeni güzergâhlara da girileceğinin belirtildiği açıklamada MOTAŞ, “sürekli yenilikler yapmak için çabalayan personelimizle Malatya’ya nasıl daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunabiliriz diye hesaplar yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz son durak uygulaması kapsamında yolcular arasında yaptığımız araştırma neticesinde halkımızın memnun olduğunu tespit ettik. Bu da yapacağımız uygulamalarda bize ivme kazandırdı. 13 Temmuz 2014 Pazar günü başlatacağımız Yeni Nikah Sarayı son durak uygulamasında Yeni Nikah Sarayı’nda bekleyen 11A, 9B, 6A, 6B ve 10A güzergah araçlarımız, hareket saati gelince şehir merkezine doğru hareket edip geldiği yoldan dönerek yolcularımızı taşıyacaktır. Bu da yolcularımızı yormadığı gibi zamandan da kazandıracaktır.

 Daha mutlu, daha huzurlu, daha sorunsuz bir Malatya için ulaşımda aşama aşama yeni projeler uygulamaya devam edeceğiz” denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız