SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Tane Yeni Malatyasporumuz Var"

0
Güncellendi - 2016-03-31 17:27:45
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, "Yönetim ve teknik heyetin ne kadar önemli olduğunu diğer taraftan da basının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. O yüzden ayrı ayrı değil birlikte yürümek gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Buz, Sportif Direktör Ali Ravcı, Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın ve teknik ekibiyle birlikte basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Basın mensuplarıyla ilk kez bir araya gelen Buz, hem değerlendirmelerde hem de samimi açıklamalarda bulundu.

Buz, sezon içerisinde devamlı birlikte oldukları basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini ifade etti.

Ligin bitimine 6 hafta kala basın mensuplarıyla kahvaltı yapıp, sohbet etmek amacıyla bir araya geldiklerini dile getiren Buz, "Bunun örnek olması gerekiyor. Başka takımlara baktığınız zaman yerel basınla sıkıntılar yaşayan takımlar var. Biz burada Alima Yeni Malatyaspor olarak basınla bir aradayız" dedi.

Buz, zaman zaman sert eleştirilerin olduğunu ancak eleştirilerin seviyeli olmasını istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Her zaman kritiğe açık olduğumu söylemiştim. Bir tane Yeni Malatyasporumuz var. Onu da en üst seviyeye çekebilme açısından kritiğin her zaman önemli olduğunu bizde biliyoruz. Ama hayatta önemli olan karşılıklı saygıdır. Birlikte bazı şeylerin yürütülmesi gerektiğini düşünüyorum. Yönetim ve teknik heyetin ne kadar önemli olduğunu diğer taraftan da basının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. O yüzden ayrı ayrı değil birlikte yürümek gerektiğini düşünüyorum. Seviyeli bir şekilde bu kritik olduğu zaman ve basının tarafından da bazı şeylerin düzgün gitmesi açısından da onların mücadelesi var. Basın, emekçi arkadaşlarımız. Kar, kış ne olursa olsun antrenmana geliyorlar, iç saha veya deplasmanda her türlü görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Takım, yönetim, taraftar değil basınında bizim yanımızda olması gerektiğini ifade ediyoruz. Bunları üst seviyeye getirdiğimizi zaman çıtamızı yükseğe çekebiliyoruz. Yeni Malatyaspor'un layık olduğu yere gelebilmesi açısından, selameti ve adımını daha ileriye atabilmesi açısından çok önemli. Her şey Yeni Malatyaspor için."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız