SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Taner Röportajı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Sakaryaspor'a kiralık verdiği ve attığı gollerle bütün dikkatleri üzerinde toplayan Taner Demirbaş, Sakarya'da yayınlanan Yeni Haber Gazetesi'nde yeralan özel röportajında, durumunun netleşmemesi nedeniyle sitemde bulundu.

Devre arasında Malatyaspor'dan alınan ve ligin 2. yarısında attığı 20 golle takımının Süper Lige yükselmesine büyük katkı sağlayan, Malatyaspor taraftarının da dönüşünü istediği, ancak iki kulüp yöneticileri arasında geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmede sonuç alınamadığı için, Malatyaspor'un 24 Haziran'daki kongresi sonrası tekrar durumu görüşülecek olan Taner Demirbaş'la yayınlanan röportaj, Sakaryaspor Kulübünün resmi internet sitesinde de yeraldı.

Taner, Malatyaspor'a dönüşü ağzına almazken, Sakaryaspor'daki durumunun netleşmemesine üzüldüğünü, ayrıca başka kulüplerin de kendisine talipli olduğunu ve bu kulüplerin Malatyaspor'la anlaşması halinde, Sakaryaspor taraftarının kendisi hakkında olumsuz düşünmemesini istediğine dair sözler söylüyor.

İşte o röportaj..

"..Sakarya Yeni Haber Gazetesi, Şampiyonluk yolunda attığı goller büyük emeği geçen Taner’le memleketi Ereğli’de buluştu.

Kutlamaların ardından ailesinin yanına dönen Taner, yönetimin kendisini aramasını ve bir an önce sözleşme imzalamayı bekliyor. Çok iyi bir sezon geçirdiğini ve kendisini Sakaryalı hissettiğini belirten Taner, “ Bu kadar çok Sakaryaspor forması giymek istemem yanlış anlaşıldı galiba. Başka kulüplerden de teklif alıyorum ama ben Sakaryaspor’da oynamak istiyorum” dedi.

* Kimyamız uyuştu
Sakarya şehri ile kimyamız uyuştu. Hem kendi evime, memleketime çok yakın. Hemde insanların bana olan ilgisi ,sıcak kanlılığı beni şehre bağladı. Sakarya bana Ereğli kadar yakın ve sıcak. Benim Sakaryaspor’la kimyam uyuştu diye düşünüyorum. Başarılı bir dönem geçirdiğim için burada kalmayı çok istiyorum. Taraftarında beni sevdiğini düşünüyorum çünkü bana gösterilen ilgi bu

*Galiba yanlış anlaşıldım
Ben Sakaryaspor’da oynamak istediğimi her fırsatta dile getiriyorum. Galiba bu söylemimle yanlış anlaşıldım. Sakaryaspor’dan başka gidecek kapısı yok diye düşünülüyordum herhalde. Oysa hiçte öyle değil. Birçok takım arıyor ve ben önce Sakaryaspor’la görüşeceğim. Sakaryaspor olmazsa sizinle görüşebilirim diyorum. Sevdiğim şehirde kalıp futbol oynamak istediğim doğru ama lütfen gidecek yeri yok, bizi bekliyor diye düşünmesinler. Beni isteyen takımlar Malatyaspor’la anlaşırsa bizi sattı demesin.

*Kırgın değilim
Takip ettiğim kadarıyla takımdan sadece MBayo ile sözleşme yenilendi. Onun takıma katkısı tartışılamaz. Ama bizim hiç katkımız olmadı mı? Bende görüşüp transferimi bitirmek isterdim. Yönetime kırgın değilim. Öyle tahmin ediyorum, yeni yönetim oluştuğunda beni görüşmeye çağıracaklardır. Yöneticimiz Ömer Kahveci ile kısa bir görüşmemiz oldu ve kendisinede söyledim Sakaryaspor’da oynamak istiyorum diye. Umut ederim yeni sezonda takımda kalır ve tekrar attığım gollerle taraftarı coştururum.

*Onlar harika
Sakaryaspor taraftarı bütün takımların sahip olmak isteyeceği kadar coşkulu. Bizim onlara , onlarında bize inanmaları şampiyonlukta büyük etkisi oldu. Skora göre değil, mücadelemizi alkışladılar. Renklere bağlılıklarından dolayı onları kutluyorum. Olayı kişiselleştirmeden, takıma sahip çıktılar. Bence Türkiye’nin en büyük taraftarı onlar. Taraftarın arkamızda olması bizi yüreklendirdi. Maçlara daha çok konsantre etti. En büyük teşekkürü onlar hak ediyor.

*Benim memleketim
Sakaryaspor formasıyla oynarken kendi memleketimin takımında oynarmış gibi hissediyorum. Liglerde iki yüzün üzerinde gol attım. Ama burada attıklarım bence çok anlam taşıyor. Bunları söylerken kimse duygusallık ya da acitasyon yaptığımı düşünmesin. Sakarya benim memleketim ve ben burada mutluyum. Hedefleri olan futbolcular için burası bulunmaz velinimet.

*Çok geç gelmişim
Sakaryaspor’a daha erken gelmediğim için pişmanım. Türk Futbolunun kaderini bu şehir çiziyor. 3-5 yıl erken gelseydim buraya şu anda Milli Takımdaydım. Kimse abarttığımı falan düşünmesin Sakaryaspor’da oynamak gerçekten ayrıcalık. Özellikle genç sporcuların Yeşil-Siyah formayı giymesi gerekir. Kariyer yapmak için buradan daha iyi bir yer olacağını sanmıyorum.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız