SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Tarafta Şüpheli Paket...

A- A+ PAYLAŞ

Terör örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya'da da güvenlik güçleri alarma geçerken, her şüpheli paket titizlikle inceleniyor.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi üzerindeki bir işyeri önüne bırakılan poşet için polis alarma geçti. Caddeyi trafiğe kapatan polis, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Paniğe kapılan çevre esnafı, polisin çalışmalarını meraklı gözlerle izledi.

Polis bölgeye kimseyi yaklaştırmadı, ancak ısrarla bomba alarmı verilen bölgede olanı biteni daha yakından izlemek isteyen vatandaşlar polisle tartıştı. Poşet bomba imha ekibinde görevli bir polis tarafından fünyeyle patlatıldı. Poşetin içerisinden elbise çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız