SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Tebessüm Kaldı Geride

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:51:56
Bir Tebessüm Kaldı Geride
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan kalkan otobüse binmiş ve Ankara’da düzenlenecek mitinge katılacaklardı. Hepside gençlerdi ve hayatlarının baharını yaşıyorlardı.  Ankara’ya vardıklarında grup olarak mitinge gitmeye hazırlanırken, canlı bombaların patlaması ile hayatlarına veda ettiler katledilerek. Gözyaşları, hüzün ve yüreklerden duyulan en derin acılar içerisinde uğurlandılar.  Artık onlar yok, ancak geride kalan hatıraları, anıları ve son mesajları yakınlarına ve sevenlerine birer teselli olacak. 

KILIÇDAROĞLU İLE ÇEKTİĞİ SELFİE'Yİ PROFİL FOTOĞRAFI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Gençlik Kolları üyesi Gözde Arslan'ın ölüme gitmeden bir gün önce sosyal medya hesabında partisi tarafından düzenlenen ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın katıldığı mitinge afiş astığı fotoğrafını paylaştı.

Arslan'ın twitterdaki profilinde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çektiği selfie fotoğrafı yer alıyor.

AMCA ÇOCUKLARI ÖLÜME BİRLİKTE GİTTİ

Birbirlerinden hiç ayrılmayan amca çocukları ölüme de birlikte gitti.

CHP Malatya İl Gençlik Kolları'nda yer alan amca çocukları Onur Tan (20) ile Umut Tan (18) ölüme birlikte gitti.

Nişantaşı Üniversitesi'nde 2 yıllık Anestezi Teknikerliği okuyan ve KPSS'ye hazırlanan Onur Tan ile liseyi yeni bitiren ve üniversite sınavına hazırlanan Umut Tan, Şehir Mezarlığı'ndan kılınan cenaze namazının ardından Yeşilyurt İlçesi Uğrak Mahallesi'nde yan yana toprağa verildi.

ASKERDEN KISA BİR SÜRE ÖNCE GELMİŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Gençlik Kolları Yönetimi'nde yer alan Mehmet Ali Kılıç da Hekimhan- Akmağara'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kılıç'ın sosyal medyadaki profilinde son olarak Ahmet Kaya, Yılmaz Güney ve Deniz Gezmiş'in yer aldığı fotoğrafı yayınladığı görüldü.

Kılıç'ın Hakkari Yüksekova'da 6 ay askerlik yaptığı ve askerden 10 gün önce geldiği öğrenildi.

SON MESAJI….

CHP Gençlik Kolları üyesi olan Gülbahar Aydeniz'de Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenler arasındaydı.

Aydeniz'in sosyal medyadaki profilinde son olarak 'Rahmet ile zahmet arasında bir nokta vardır; Allah dilerse zahmetteki noktayı kaldırıverir' yazısını paylaştı. Aydeniz'in cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ANNE -KIZI ÖLÜM AYIRDI

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un formasını giyen Mehmet Onur Vurmaz'ın annesi Sezen Vurmaz'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Sezen Vurmaz'ın (52) kızı Özden Vurmaz (15) ile birlikte Ankara'da doktorluk yapan erkek kardeşini ziyarete gittiği ve patlama anında tesadüfen orada olduğu kaydedildi.

Patlamada yaralanan Özden Vurmaz'ın sosyal medyadaki profiline son olarak annesiyle kendisinin yer aldığı fotoğrafı koyarak, 'Bu kötü dünyada hep yanımda olduğun için ve beni karşılıksız sevdiğin için teşekkürler meleğim' yazdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız