SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Tek Eksiğimiz Kaldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:31:03
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Uçar, Spor Toto 2. Ligin mücadeleye dayalı bir lig olduğunu kaydederek, her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirtti.

Konya Anadolu Selçukluspor ve Ofspor maçlarını değerlendiren Uçar, "2 deplasman ve içeride oynadığımız bir maç bizi oyun anlamında değişikliğe itti. Daha mücadele eden ve agresif bir takım yaratmaya çalıştık. 80. dakikalarda attığımız gollerde, ne kadar agresif olduğumuzu gösteriyor. Takım olarak doğru yolda olduğumuz görülüyor. Onun dışında her iki maçta da deplasmandan takımlarının girebileceği pozisyonların hepsine girdik. Buda bizim adımıza sevindiricidir. Aldığımız 4 puan Şampiyonluk yolunda çok önemlidir" dedi. 

"BU İŞİN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Tecrübeli teknik adam, tek hedeflerinin sezonu şampiyon tamamlamak olduğunu belirterek, şampiyonluğu sezon sonuna kadar kovalayacaklarını ifade etti.

Şampiyonluğun mücadeleyle kazanılacağını dile getiren Uçar, şunları söyledi: "Rakiplerimizin bize önlem almaları gayet doğaldır. Şampiyonluğa oynayan bir takımız. Sezon başından beri parolamız belli. Rakiplerimiz genelde savunma ağırlıklı olarak sahaya çıkıyorlar. 1 puana razı bir görünüm sergiliyorlar. Bu bizi biraz zorluyor. Buna belirli önlemelerimiz olacak. İleride daha çabuk, hızlı ve fazla futbolcu kullanarak bunu çözmeye çalışacağız. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Şampiyonluk kolay bir şey değildir. Mücadele gerektiriyor. Özveri gerektiriyor. Sabır gerektiriyor. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız."

"ZOR VE MÜCADELEYE DAYALI BİR LİGE MÜCADELE EDİYORUZ"

Uçar, 2. Ligin mücadeleye dayalı bir lig olduğunu anımsatarak, zorlu karşılaşmalar oynadıklarını kaydetti.

Her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Uçar, "Geçen sezonda Altay’da çalıştım. Bu ligdeki takımların kapasiteleri bellidir. Genelde mücadele eden takımlar. Belki çoğu insan gelip, zevk almıyorlar. Bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımların maçında zevk alıyorlar. Genelde baktığınız zaman her takım savunma yapıyor. Kontra ataktan gol bulmaya çalışıyor. Bütün maçlarda kora kor bir mücadele var. Baktığınız zaman şu maçı şu takım kazanır diyemiyorsunuz. Ben kendi takımım içinde söyleyemiyorum. Zaten rahat kazanamıyoruz. Kazanamayacağız da" diye konuştu. 

Tecrübeli çalıştırıcı, ligde ikinci yarının daha farklı geçtiğini belirterek, "Bazı takımların kadro üstünlüğü var. Ama takımların arasında çok fazla fark yoktur. İçeride seyirci baskısıyla hakemi etki altına almak istiyorlar. Bizim gruptan 4 takım düşüyor. 5 takım Play-Off hesabı yapıyor. Mücadelenin üst seviye yaşandığı bir ikinci yarı izleyeceğiz. İlk yarıdan çok farklı olacak" diye konuştu. 

"NOKTA TRANSFERLER YAPTIK"

Devre arasında nokta transferler yaptıklarını kaydeden Uçar, "Bugüne kadar nokta transferlerimizi yaptık. Hepsinden de çok memnunum. Performanslarıyla doğru işler yaptıklarını görüyoruz. Bir tek eksiğimiz kaldı. Santrafor bölgesine. Bu liglerde santrafor aramayan takım yoktur. Böyle bir sıkıntımız var. Bizde aldığımız zaman banko oynayacak bir futbolcu arıyoruz. Bugüne kadar bekledik. Transferin son gününe kadar da bunu böyle yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız