SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir TIR Kaçak Sigara Ele Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:34:12
Bir TIR Kaçak Sigara Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, iki günde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda toplam 194 bin 060 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

Ele geçen sigaralarla ilgili Emniyet Müdürlüğü açıklaması şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik 29-30/11/2015 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapılan çalışmalarda;

Olay-1: 29.11.2015 tarihinde yapılan çalışmada M.A. ve O.A. isimli şahısların bulunduğu 34 *** **** plakalı araçta yapılan aramada değişik markalarda 4.910 paket kaçak sigara ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Yakalanan şüpheli M.A. ve O.A. isimli şahıslar hakkında 5607 SKM. suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Olay-2: 30.11.2015 tarihinde yapılan yol uygulamasında İ.H.Ş. ve E.P. isimli şahısların bulunduğu 78 ** *** plaka sayılı çekici ve çekiciye bağlı 61 *** **** plakalı araçta yapılan aramada değişik markalarda 189.150 paket kaçak sigara ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Yakalanan şüpheli İ.H.Ş. ve E.P. isimli şahıslar hakkında 5607 SKM. suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Her iki olayda toplam 194.060 paket kaçak sigara ele geçirilmiş, 4 şahıs hakkında 5607 SKM. suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz etmekle birlikte bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları hususu; kamuoyunun bilgisine sunulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız