SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Ton Balık İmha Edildi!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:48:15
Bir Ton Balık İmha Edildi!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da büyükşehir belediyesine bağlı zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, hijyen kurallarına uyulmadan satışa sunulan bin 50 kilo balığın imha edildiği öğrenildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların daha sağlıklı şartlarda gıda almalarını sağlamak için rutin denetimlerin yapıldığı bildirildi. Zabıta ekipleri, çalışmalar kapsamında il merkezinde satış yapmak isteyen seyyar balıkçıları denetledi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Denetimlerde sağlık ve hijyen kurallarına uyulmadan satışı yapılan bin 50 kilo balığa el konularak, imha edildi. 

Büyükşehir belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan değerlendirmede; “Hemşerilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda gıda tüketmelerini temin etmek amacıyla, Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından denetimlerin daha sık bir şekilde sürdürüleceği bildirildi. “ ifadeleri kullanıldı. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız