SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Toplantı da Kuluncak'ta

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:45
Bir Toplantı da Kuluncak'ta
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ilçelere yapılacak yatırım ve hizmetler hakkında ilçe yöneticileri ile istişare toplantıları düzenlenerek, fikir alış verişinde bulunuluyor. 

İlçe istişare toplantıları kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesinden bir heyet, Kuluncak Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ve ekibi ile bir toplantı düzenledi. Düzenlenen istişare toplantısına Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, ilgili daire başkanları ve müdürler katıldı. 

İstişare toplantısı sırasında Kuluncak Belediyesi tarafından bir dizi çalışmanın yapıldığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Büyükşehir ile tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını, ilçelerinin gelişmesi adına Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak çalışmaların önemli olduğunu, bu nedenle ilçelerine gösterdikleri ilgiden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiklerini söyledi. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın talimatları doğrultusunda ilin bütün ilçe ve mahallelerini gezerek sorunları bir bir yerinde tespit ettiklerini, Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte de ilçelerin sorunlarını çözmek için planlamaların devam ettiğini söyledi. 

Kuluncak ilçesinin de sorunlarını önceden tespit ettiklerini ifade eden Sarılar, “Gerek bu sorunların çözümü, gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak Kuluncak ilçemize yapacağımız alt ve üst yapı çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu toplantılar neticesinde elde edeceğimiz verilere göre yapılacak yatırımlarımızı projelendireceğiz” dedi. 

Düzenlenen istişare toplantısının ardından, Büyükşehir ve Kuluncak ilçe heyetleri hep birlikte ilçe genelini gezerek yerinde tespitlerde bulundular. Daha sonra da Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz Büyükşehir Belediyesi heyetine bir yemek verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız