SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Toplantı da Platformcularla..

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un içinde bulunduğu idari ve maddi sıkıntıları görüşmek üzere valisi, belediye başkanı ve Malatya Spor Platformu bir araya geldi.

Malatya Valiliği'nde Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Başkanı Cemal Akın, Malatya Spor Platformu Genel Sekreteri Feyyaz Bursalı ve platformun üyeleri bir araya gelerek, yönetimin istifasından sonra mahkeme tarafından atanması beklenen kayyum ve kulübün durumunu istişare ettiler.

Belediye Başkanı Başkanı Cemal Akın, Malatyaspor'un içinde bulunduğu idari ve maddi sorunlarla ilgili olarak bir araya geldiklerini ifade ederek, "Bilindiği gibi kayyum heyetini mahkeme atayacak. Biz sadece, kulübün durumunu istişare için bir araya geldik" dedi.

Öte yandan, geçtiğimiz cumartesi günü İzmir'de oynadığı ve 1-0 kaybettikleri Altay maçından sonra sarı-kırmızılı takımda futbolculara 2 gün izin verildiği belirtilirken, takımın pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Sakaryaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın başlayacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız