SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Türk Gibi Düşünerek.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:05:16
A- A+ PAYLAŞ

Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Bharathi Wijeratne, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u makamında ziyaret etti.

Vali Vasip Şahin’in de katıldığı ziyarette konuşan Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Bharathi Wijeratne, Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi. Wijeratne, bu olayların Türk halkını birbirine daha da kenetlediğini belirterek,”Bir Türk gibi düşünerek diyorum ki, Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olan büyük ülkelerin oyununa Türk halkı gelmeyecektir” dedi. Malatyalı iş adamları ile de iş köprüsü kurmak istediklerini belirten Büyükelçi Wijeratne, Malatya ile Sri Lanka’da bir şehri kardeş şehir yapmak istediklerini sözlerine ekledi. 

İş Adamı Ahmet Çalık ise Malatya’nın önümüzdeki 10 yıl içinde daha fazla yatırım alan bir kent olacağını gördüklerini belirtti. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise, Erkoç’a yeni görevinde başarılar diledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız