SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Tutuklama Daha

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 4 kişinin öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı birahane olayı ile ilgili olarak 1 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.

Malatya'da geçtiğimiz arife günü Cezmi Kartay'daki bir birahanede birahanenin işletmecisi, emekli öğretmen 60 yaşındaki Seydi Battal Kılınç, 36 yaşındaki oğlu Erdal Kılınç, 49 yaşındaki kayınbiraderi Mustafa Kılınç ile 35 yaşındaki birahane çalışanı Hasan Tecimer tabanca ve bıçakla vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili olarak aranan şahıslardan C.S. adlı bir kişinin daha yakalandığı ve akşam saatlerinde gönderildiği adliyece tutuklandığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak daha önce yakalanan Ahmet Ç. adlı zanlı tutuklanırken, olaya karıştığı öne sürülenlerden C.S.'nin de gözaltına alındığı bildirildi.

Polis bu olayla ilgili tetiği çektiği öne sürülen Bekir B. ile kardeşi Ömer B.'yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız