SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Üst Lige Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:26
A- A+ PAYLAŞ

Orta saha oyuncusu İrfan Başaran, ligde kalan maçların hepsini kazanıp, PTT 1. Lige çıkmak istediklerini söyledi. 

Yaklaşık bir aydır forma giyemediğini anımsatan Başaran, "Sakatlığım nedeniyle 4 maçta forma giyemedim. Fizik kondisyon olarak kendimi pek de iyi hissetmedim. Ama iyi bir galibiyet aldık. Sonuçta kazanmamız lazımdı ve de kazandık. İlk defa geriden gelip, bir maçı kazandık" dedi.

İrfan, final niteliğinde maçlar oynayacaklarını kaydederek, "Kalan maçlarımızı kazandığımız takdirde kimsenin eline bakmayacağız. Böyle bir avantajımız var. Sezon başından beri bu takımın bir üst lige çıkacağına inanıyoruz. Allah'ın izniyle de PTT 1. Lige çıkacağız" ifadelerini kullandı. 

Takımın başarısı için elinden geleni yaptığını kaydeden Başaran, "Takımda değerli ve iyi oyuncular var. Fethiyespor karşısında bence en kötü bendim. İyi bir performans sergileyemedim. Ama bugün ben sahneye çıkarım, yarın başka biri çıkar. Biz maçları şahıs olarak kazanmıyoruz. Yeni Malatyaspor camiası olarak maçları kazanıyoruz" şeklinde konuştu. 

İrfan, Aydınspor 1923 ile sahalarında karşılaşacaklarını anımsatarak, "Aydınspor 1923 iyi bir takım ve bazı oyuncuları tanıyorum. Bizim kazanmamız gereken bir maç. Beraberliğe oymayacağız, hiçbir zaman da sahamızda beraberliğe oynamadık. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız