SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Üst Lige Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:15:00
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da futbolcular, ikinci yarıda iyi bir performans ortaya koyup, sarı kırmızılı takımı PTT 1. Lige çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Sarı kırmızılı takımda, ikinci etap kamp çalışmaları itibariyle tamamlandı. Antalya'dan ayrılacak olan takım, 11 Ocak Pazar günü deplasmanda Ofspor ile oynayacağı karşılaşma için Trabzon'a geçecek. 

"Kamp dönemi iyi geçti"

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli futbolcularından Emre Toraman, Yeni Malatyaspor'u bir üst lige çıkaracaklarını söyledi.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren Toraman, "Bizim için önemli bir kamp süreciydi. Arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İyi hazırlandık. Yeni hocamız geldi. Sistem değişti. Herkes daha çok çalışıyor. İnşallah bize uğur getirir. Amacımız bu takımı PTT 1. Lige çıkarmak. Arkadaşlarla birlikte ikinci yarıda elimizden gelenin en iyisini yaparak, takımı çıkarmak istiyoruz" dedi.

"Bir üst lige çıkacağız"

Ön libero Ali Sakal ise, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. Çalışmalarımızın verini maçlarda göreceğiz. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. İnşallah iyi sonuçlar alıp, bir üst lige çıkarız" diye konuştu.

Sakal, ikinci yarının her anlamda farklı olacağını belirterek, "Kamp dönemini iyi geçirdik.  Takıma yeni katılan arkadaşlarımızda oldu. İkinci yarıda istediğimiz sonucu alıp, sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız