SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Uyuşturucu Operasyonu Daha

A- A+ PAYLAŞ

Polisin, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki cinayet gecesi kovalamaca sonucu yakaladığı taksici ile arkadaşlarının yanı sıra bir başka operasyonda da 11 sokak satıcısının yakalandığı bildirildi.

Malatya'da geçtiğimiz pazartesi günü gece, cinayet olayını takip eden Asayiş Şube ekiplerinden kaçtıktan sonra yakalanan taksicinin aracında bulunan bir miktar esrar maddesi sonrasında yapılan operasyonda toplam 5 kişi gözaltına alındı. 

 
 
Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz pazartesi günü gece, cinayet olayını soruşturan Asayiş Şubesi ekipleri olaya karışan şüphelileri taştığı gerekçesiyle aradığı 44 T 0309 plakalı taksicinin sürücüsü, polisle uzun süreli kovalamaca yapmıştı. 
 
Taksisinde bir miktar esrar maddesi çıkan sürücü gözaltına alındıktan sonra Kaçakçılık Şubesi ekiplerine teslim etti. Kaçakçılık Şubesi ekipleri de yaptığı operasyonda M.Ç., M.A., M.E., İ.Ş. ve M.Ş. adlı şüphelileri gözaltına aldı. 
 
Yapılan operasyon kapsamında şüphelilerin adreslerindeki aramalarda 1 kilo 216 gram esrar maddesi 336 gram toz esrar maddesi, bin 215 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi.  Şüpheliler, sorgularını ardından Adliyeye sevk edildi. 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan iki operasyonla ilgili  Emniyet Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:
 
"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarını hedef alan çalışmalar kapsamında,
 
Operasyon aşamasına kadar yapılan çalışmalarda, şüphelilerden uyuşturucu ve uyarıcı madde satın aldıkları tespit edilen toplam 11 uyuşturucu ve uyarıcı madde içicisi şahıs hakkında yasal işlem yapılarak 400 gram Uyuşturucu Maddesi ele geçirilmiştir.
 
01.11.2011 günü ilimizde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda; M.Ç., M.A., M.E., İ.Ş. ve M.Ş. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. 
 
Yapılan operasyon kapsamında şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1 kg.216 gr. Kubar Esrar Maddesi, 336 gram Toz Esrar Maddesi, 1215 adet Uyarıcı Nitelikli Ecstasy Hap ele geçirilmiştir.
 
Yakalanan şüpheliler haklarında “İŞTİRAK HALİNDE UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE TİCARETİ YAPMAK” suçundan düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte 02.11.2011 günü adli makamlara sevk edilmişlerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız