SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Yaraya Merhem Ol'a Liselilerden..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Sağlık Polikliniği'ne, Fatih Lisesi öğrencileri tarafından toplanan 25 koli ilaç törenle teslim edildi.

Fatih Lisesi'nde düzenlenen ilaç teslim törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu, Fatih Lisesi Müdürü Mehmet Cangir, Belediye Sağlık Müdürü Osman Durna ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

"Bir Yaraya Merhem Ol" isimli ilaç toplama kampanyasıyla ilgili olarak bir konuşma yapan Fatih Lisesi öğrencisi Fatma Palta, "Okulumuz, toplumumuzun ihtiyaç duyduğu yardımlaşma konusunda gerekli hassasiyeti her zaman göstermektedir. Gerek ilaç toplama konusunda ve gerekse Pakistan depreminden dolayı Malatya'da en çok yardım yapan okul Fatih Lisesi'dir. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederiz" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Fatih Lisesi Müdürü Mehmet Cangir ise, "Pakistan depreminde okulumuz fakir bir çevrede olmasına rağmen en çok bağış toplayan okul olmuştur. Öğrencilerimiz üzerlerine düşeni yapmaktadır, bundan sonra da yapmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu ise yaptığı konuşmada, "Fatih Lisemiz, İlaç Toplama Kampanyamıza oldukça fazla duyarlılık gösteren okullarımızın başında geliyor. Geçen yıl da aynı şekilde düzenlenen bir kampanyayla, 20 koli kadar ilaç toplanmıştı. Miktarından, işin parasal değerinden ziyade bu duyarlılığa dikkat çekmek istiyorum. Öğrencilerimizin oyundan, eğlenceden vakit ayırarak böylesine önemli bir konuda duyarlılık göstermesini fevkalade önemsiyorum. Onları alınlarından öpüyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Fatih Lisesi öğrencileri tarafından toplanan 25 koli ilaç, Malatya Belediyesi Sağlık Müdürlüğü elemanlarına teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız