SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Yere Gitmiyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi Organ Nakil ekibi Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, "Görevimin başındayım, bir yere gitmiyorum" dedi.

İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan Karaciğer nakli değerlendirme toplantısı sonrası basın mensuplarının "İnönü üniversitesi'nden ayrılacak mısınız?" sorusu üzerine, Prof. Dr. Sezai Yılmaz, "Bir yere gitmiyorum, görevimin başındayım" cevabını verdi. Prof. Dr. Yılmaz, "Sayın Rektörümüz bizleri destekliyor. Bizde birlik ve beraberlik içerisinde kurumumuzu en iyi noktaya getirmek için çalışacağız. Biz buradayız. İnönü Üniversitesi olarak dayanışma içinde olacağız ve bundan sonrada çalışmalarımız devam edecek" dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'in birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdürme doğrultusunda destek verdiğini kaydeden Yılmaz, "Merkezimizi dünyada bir numara yapmak için sonuna kadar, elimizden ne geliyorsa yapacağız. Burada kişiler gelip geçici ancak, kurumlar kalıcıdır. Umuyorum başarılarımızı en üst noktalara çıkaracağız. Ve burada çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Prof.Dr. Yılmaz, üniversitede yapılan rektörlük aday sıralaması oylamasında, 183 oy alan mevcut rektör Prof.Dr. Çelik'ten sonra 170 oyla ikinci sırada yeralmıştı.

Rektör Prof.Dr. Çelik, seçimde yarıştığı rakibi Prof.Dr. Yılmaz ile rektör adaylığından Çelik lehine çekilip onu destekleyen Prof.Dr. Ramazan Özdemir, geçtiğimiz Perşembe akşamı da İstanbul'da Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'ın iftar yemeğine birlikte katılmışlar ve beraberlik görüntüsü vermişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız