SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Yılda 1.512 Defin..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da şehir mezarlığında toprağa verilenlerin ölüm sebepleri arasında normal ölümlerden sonra 2. sırayı trafik kazaları, 3. sırayı ise cinayetten dolayı ölenler alıyor.

Malatya Belediyesi'nden alınan Şehir Mezarlığı ile ilgili istatistik bilgilere göre, şehir mezarlığına 2006 yılında bin 512 cenaze toprağa verildi. Ölüm sebepleri arasında normal ölümler bin 427 ile ilk sırada yer alırken, 2. sırayı 50 ölüm ile trafik kazaları, 3. sırayı 22 ölüm ile cinayet sonucu vurulmalar, 4. sırayı ise 4 ölüm ile boğulma alıyor. Şehir mezarlığında 2006 yılında ayrıca, 3 şehit, 2 intihar, 2 düşme, 1 iş kazası, ve 1 de ölü bulunma sonucu defin olduğu kaydedildi.

Malatya Şehir Mezarlığı'nda yine 2006 yılında 34 boş aile mezarı ile 196'da eşlere ait boş mezarın da satıldığı belirtildi. Şehir mezarlığında toprağa verilen bin 512 cenazeden sadece 31'inden ücret alınmadığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız