SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Yılda 123 Bin Ton Sebze ve Meyve Tükettik

0
Güncellendi - 2016-02-11 17:41:25
Bir Yılda 123 Bin Ton Sebze ve Meyve Tükettik
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde 2015 yılı içerisinde toplam 123 bin ton sebze ve meyve satışı gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hal Şube Müdürlüğü sorumluluğundaki Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde, 2015 yılında büyük miktarlarda yaş sebze ve meyve ile yeşillik satıldı.

1 yıl boyunca Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde; 46 bin ton meyve, 77 bin ton sebze, 10.6 milyon adet yeşillik satışı yapılırken, 233 defa fiyat tespitinin yapıldığı belirtildi.

1.3 milyon lira gelir

Toplamda 123 bin ton dolayında yaş sebze ve meyve ile 10.6 milyon adet yeşilliğin satıldığı Hal’de, Büyükşehir Belediyesi Hal Rüsum geliri olarak 1.2 milyon, çeşitli gelir olarak da 100 bin lira olmak üzere toplam 1.3 milyon lira gelir elde etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • cd (8 yıl önce)
    birazda debetim tüm portakalları soğuk yakmış ama hala satılıyor.yokmu bunun denetimi
    0
    0
    Yanıtla