SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Ziyaret de Valiye!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'nün bazı yöneticileri, Vali Halil İbrahim Daşöz'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Malatyaspor Kulübü Başkan Vekili Nadir Alataş, Basın Sözcüsü Serkan Birer ve Muhasip Selahattin Dağıstanlı katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, takımın iyi bir hava ve motivasyon yakaladığını belirterek, "Bu motivasyonla, bu başarının sonu getirilmeli ve takım Süper Lig'e çıkmalıdır" dedi. "Malatyaspor, Malatyalıların ortak paydasıdır. Malatya dışında yaşayan Malatyalıların ortak heyecanıdır" diyen Daşöz, takıma maddi destek sağlamak için valilik olarak yardım kampanyası başlattıklarını hatırlattı.

Malatyaspor Kulübü Başkan Vekili Nadir Alataş da, ligin tamamlanmasına 6 hafta kaldığını belirterek "Bundan sonra kenetlenme zamanı. Kalan 6 maçı kazanıp tekrar Süper Lig'e çıkmamız gerekiyor. Bu da maddi ve manevi destekle olur. Sahamızda kalan son 3 maçta lise öğrencilerini maçlara davet ederek, tribünlerin takıma daha çok destek vermesini sağlayacağız" dedi.

Malatyaspor Kulübü yöneticileri, hafta içinde de bazı siyasi partileri ziyaret edip genel seçimde milletvekili aday adayı olacakların öncelikle Malatyaspor'a yardım yapıp kongre üyesi olduktan sonra milletvekili adaylıklarının kabulü konusunda isteklerini iletmişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız