SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bira Hırsızları!

A- A+ PAYLAŞ

Bir marketten bira çalmak isteyen iki gençten birisi kovalamaca sonucu yakalanırken diğeri kaçtı. Bu ara ilde meydana gelen hırsızlık olaylarının polis tarafından araştırıldığı bildirildi.

OLAYLAR
Dabakhane Mahallesi’nde 25 yaşındaki K.A.’ya ait evden 300 sterlin ve 900 lira para çalındı. Sabah evine geldiğini, girişteki demir kapının üstünde bulunan camın kırık olduğunu görünce olayı fark eden K.A. polise başvurdu.

Hastane Caddesi’nde bir markette çalışan 24 yaşındaki B.Y., markete gelen 2 şahsın bir adet bira alarak kaçtığını, bu şahıslardan 17 yaşındaki Ö.D.’yi yakaladığını, 17-18 yaşlarındaki diğerinin ise kaçtığını polisteki ifadesinde belirtti.

Hidayet Mahallesi’nde 52 yaşındaki M.B.’ye ait bisikleti çalmak isteyen 14 yaşındaki S.U.’nun, bisikletin sahibi tarafından yakalandığı bildirildi.

Dabakhane Mahallesi’nde 35 yaşındaki A.P.’ye ait işyerinin üst katından 4 adet web kamera çalındı. Güvenlik kamerası kayıtlarından, kameraları çaldığı belirlenen 15 yaşındaki A.B. yakalandı.

Çarmuzu Mahallesi’nde park halinde olan 27 yaşındaki M.Y.’ye ait 44..944 plakalı otodan 75 lira tutarında bozuk para çalındı.

19 yaşındaki M.E.M. adlı genç, şehir merkezinden bindiği belediye otobüsünden Sanayi Sitesi’nde indiğini, cebindeki cüzdanın olmadığını fark ettiğini polise iletirken, içerisinde kimlikleri ve 160 lira bulunan cüzdanın otobüste yankesicilik yoluyla çalındığının değerlendirildiği bildirildi.

Özsan Sanayi Sitesi’nde 43 yaşındaki M.Ş.S.’ye ait işyerine gece pencere camını kırarak giren hırsızlarca 2 bin 500 lira para, 800 lira değerindeki dizüstü bilgisayar ile 800 lira değerinde çeşitli gıda malzemesi çalındığı belirlendi.

Özsan Sanayi Sitesi’nde 49 yaşındaki M.A.’ya ait işyerinden toplam 5 bin lira değerinde yer altı döşeme kablosunun çalındığı, olayla ilgili araştırmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Akçadağ ilçesi Aktepe Mahallesi’nde 30 yaşındaki A.T.’ye ait ahırdan 20 günlük montofon cinsi buzağı çalındı.

Doğanşehir Doğu Mahallesi’nde 32 yaşındaki T.A.’ya ait evde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 15 yaşlarındaki M.S., D.Ş. ve M.A. polis tarafından yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız