SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bira İçip Gezerken..

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesi sınırlarında Karakaya Baraj yolu üzerindeki demiryolu hemzemin geçitte meydana gelen kazada 32 yaşındaki kadının bayıldığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

13.45 sıralarındaki kazayla ilgili ifadesi alınan oto sürücüsü 46 yaşındaki A.Ş., 32 yaşındaki Ü.T. adlı kadınla araçla gezerken bira içtiklerini, demiryolu hemzemin geçidinden geçerken karşıdan gelen araca çarpmamak isterken yolun sağındaki ray demirlerine çarptığını, yanındaki kadının çarpmanın etkisiyle bayıldığını, bu nedenle 112’yi aradığını ve kadının hastaneye kaldırıldığını anlattı.

DİĞER KAZALAR..
Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan 26 yaşındaki İ.O. yönetiminde bulunan 44..438 plakalı kamyon, Tepeköy mevkiinde aniden yola çıkan 10 yaşındaki B.K. adlı kız çocuğa çarparak ölümüne yol açtı.

02.00 sıralarında 33 yaşındaki Y.A. yönetimindeki oto, Çevreyolu’nda takla attı. Kazada otonun alkollü olduğu belirlenen sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Yeşilyurt ilçesi Gözene Köyü yakınlarında da 38 yaşındaki F.T. yönetiminde bulunan 34..2745 plakalı oto dikkatsizlik sonucu devrildi. Araç sürücüsü ile 10 yaşındaki oğlu İ.R.T. yaralandılar.

Malatya- Kayseri yolunun 57. kilometresi Kürecik mevkiinde Malatya yönüne gelmekte olan 59 yaşındaki F.E. yönetiminde bulunan 46..457 plakalı otonun şarampola yuvarlanması sonucu yaralandı.

Erdemli Köyünden Kale ilçesine gitmekte olan 32 yaşındaki M.S. yönetiminde bulunan 44..508 plakalı pikap, aşırı hız yüzünden devrildi. Sürücünün yaralandığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız