SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birahaneciler Birbirine Girdi.. 6 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi’nde birahane işlettikleri belirtilen şahısların karıştığı kavgada silahlar patladı. 5’i tabanca mermisiyle olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Polis’ten edinilen bilgiye göre; Cezmi Kartay Caddesi Sarıcıoğlu İşhanı’ndaki iki ayrı birahanenin sahipleri olan Seydi Battal K. ile Erdal K.adlı şahıslar, akşam saatlerinde başka bir birahanede alkol alırken, işyeri çalışanları ile başka bir masada oturan şahıslarla kavga ettiler. Koridora taşan kavga sırasında, iddiaya göre Erdal K.ile akrabası olan Mustafa K., üzerlerinde bulunan tabancalarla ateş ederek alkol aldıkları birahanede çalışan şahıslardan Cem Kaygın, Mevlüt Yazgın, Murat Demirel, dördüncü bir birahanenin sahibi Fikri Yıldırım ile onun oğlu Osman Yıldırım’ı ayaklarından yaraladılar. Kavga sırasında bölgedeki birahane sahiplerinden Ali Erad da dövülerek yaralandı.

Olaya müdahale eden polis; Erdal K., Seydi Battal K., Mustafa K., Ali İhsan K., Durmuş Ö., Haydar D., Turabi E., Serkan B., Abuzer B., Fettah Y., Hakan D. ve Sezai T.adlı şahısları gözaltına aldı. Yaralı şahıslar hakkında da “müşteki/şüpheli” olarak işlem yapıldı.

Olay yerinde yapılan aramada herhangi bir silah bulunamazken, kavgaya karışan şahısların işyerlerinde yapılan aramalarda 1 adet 7.65 çaplı tabanca, 6 mermi, birinin üzerinde kan lekesi olan 3 adet bıçak ele geçti.

Mahkemeye verilen zanlılardan Erdal ve Mustafa K.’nin tutuklandıkları, diğerlerinin serbest bırakıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız