SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birahaneciyi Bıçakladılar..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir birahane işletmecisi, çıkan kavgada bıçakla yaralandı. Bu arada tabancayla yaralı olarak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir şahsın da kendi kendini vurduğu anlaşıldı.

BİRAHANEDE..
Edinilen bilgiye göre olay, pavyon ve birahanelerin faaliyet gösterdiği Cezmi Kartay Caddesi'nde meydana geldi. Birahane işletmecisi Hüseyin K. (35), çıkan kavgada sırtından, kolundan ve yüzünden bıçaklanarak ağır yaralandı. Hüseyin K., Turgut Özal Tıp Merkezi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Asayiş Şubesi ekiplerince sürdürülen çalışmada olayın şüphelisi olarak Abdurrahman B. (39), Ali U. (25) ve Gökhan D. (21) yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. (Fotoğraflar bu olayla ilgili)

DİĞER OLAYLAR..
04.25 sıralarında Devlet Hastanesi’ne 28 yaşındaki A.K. adlı şahıs tabancayla sol bacağından yaralı halde getirildi. Bingöl doğumlu yaralı polise verdiği ifadede Atatürk Caddesi Hayat Hastanesi önünde tanımadığı bir şahsın kendisini yaraladığını öne sürdü. Şahsın ifadesini inandırıcı bulmayan polis soruşturmayı derinleştirdiğinde A.K.’nin 7.65 mm. çaplı tabanca ile kendisini yaraladığını, daha sonra silahı 26 yaşındaki S.Ö. adlı şahsa verdiğini saptadı. A.K. ve S.Ö. hakkında yasal işlemler sürdürülüyor.

Cevherizade Mahallesi Şehit Üsteğmen Koray Seçkin Parkı’nda 21.30 sıralarında 22 yaşındaki A.G. ile 18 yaşındaki S.D. bıçakla yaralı olarak hastaneye kaldırıldılar. A.G. ifadesinde, arkadaşı ile parkta iken 4 şahsın kendilerini dövüp bıçakla yaraladıklarını öne sürdü. İki şahsın alkollü oldukları da saptanırken, durumu ağır olan S.D. TÖTM’ye sevkedildi. Polis araştırmaya başladı.

Uçbağlar Mahallesi Sivas Caddesi’nde de kavga eden şahıslardan 43 yaşındaki V.D. bıçakla yaralandı. Polis olayla ilgili olarak 54 yaşındaki Ş.G. adlı şahsı gözaltına aldı.

Darende ilçesi Çarşı içinde de aacak verecek yüzünden çıkan kavgada 37 yaşındaki M.D. adlı şahsın, 27 yaşındaki H.K. tarafından sol karın boşluğundan bıçakla ağır yaralandığı bildirildi. Yaralı Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken zanlı yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız