SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birahaneye Bomba, 6 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi Sarıoğlu İşhanı'ndaki birahanelerden Doğu Birahanesi'nde 20.45 sıralarında meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin kadın olduğu bildirildi. Vali Halil İbrahim Daşöz, birahane girişine ses bombası atıldığını, yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğunu, olayla ilgili araştırmaların sürdürüldüğü bildirildi.

6 YARALI..
Patlamada yaralanan M.K. (29), M.D. (25) ve H.K. (47) Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, birahane çalışanlarından olduğu ifade edilen N.G. (41) isimli kadın ile F.Y. (27) ve Z.Y. (32) ise ayakta tedavi edildi.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNÜN İNCELEMESİ..
Malatya'da bir birahanede meydana gelen ve 6 kişinin yaralandığı patlama olayı sonrasında, Vali Halil İbrahim Daşöz ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya patlamanın olduğu bölgeye gelerek incelemelerde bulundular. Yaklaşık yarım saatten fazla bir süre içeride kalan Vali Daşöz yaptığı incelemeler sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"GİRİŞE SES BOMBASI ATILMIŞ.."
Daşöz, saat 20:45 sularında birahanede bir patlama meydana geldiğini belirterek, "Birahanenin giriş katına bir bomba atılmış. Atılan bomba ses bombası. Meydana gelen patlamada biri ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri incelemelerini yapıyor" dedi.

Atılan bombanın örgüt tarafından atılmış olabileceği yönündeki soruya ise Daşöz, "Şu an bu konuda bir şey söylememiz erken. Biz her şeyi araştırıyoruz. Araştırmalar sonrası gerekli bilgiler verilecek. Can kaybının olmaması bizleri sevindirdi" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız