SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bırakmamı Gerektirecek Bir Durum mu Var?"

0
Güncellendi - 2017-05-26 01:52:42
A- A+ PAYLAŞ

  • Başkanlık için Mehmet Ali Aydınlar isminin dolaşmasını ve farklı oluşumların varlığı konusunda da konuşan Gevrek, “Gönül ister ki gelsin. Ben de duyuyorum geleceğini. Mehmet Ali Aydınlar gelirse ekibinde bile çalışırım." dedi.

Yeni Malatyaspor’da son 3 yılda 2 kupa kaldıran başkan Adil Gevrek takımın geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Devam edip etmek istemeyeceği yönündeki konuya açıklık getiren Gevrek, "Neden bırakayım ki. Bırakmamı gerektirecek bir durum mu var? 2. Lig’den çıkacağız demişiz, çıkmışız. TFF 1. Lig’de geçen yıl kalalım demişiz, kalmışız. Bu yıl Süper Lig demişiz, çıkmışız. Ortada bir başarısızlık varsa Malatya futbolunun önünde bir saniye durmam" diye konuştu.

"Allah nasip etti, şampiyon olduk"

Şampiyonluğun, Allah’ın nasip etmesiyle olduğunu belirten Adil Gevrek, "Her şey Allah’ın nasip etmesiyle oldu. Bizden önce de ciddi emek harcamış insanlar vardı, ama nasip bu döneme imiş. Bu da bize denk geldi. Biz her şeyi dört dörtlük yaptık diye mi şampiyonluk yaşıyoruz? Elbette hayır. Bizim de hatalarımız vardır. Ancak şehrin duası, siyasilerimizin ve yerel yöneticilerimizin desteği, yöneticilerimizin katkısı ve taraftarımızın azmi birleşince başarı kaçınılmaz oldu. Bizler de her çalıştığımız teknik ekiple doğru kadrolar, doğru planlamalar yaptık. Yoksa son 3 senede 2 kupa kaldırmak öyle kolay bir iş değil. Biz inanın başarıyı her şeye rağmen kendimize mal etmiyoruz. Bu başarı şehrin, Malatya’nın başarısıdır ve Allah’ın bir lütfudur" diye konuştu.

"O kupayı kaldırmak önemliydi"

Kupa törenine ve yaşananlara da değinen Gevrek, "Tabii şehidimizin olması, havanın durumu, konser iptali, pazartesi ve mesai çıkışına denk gelinmesi her şeyi olumsuz etkiledi. Ama burada o kupayı kaldırmak önemliydi. Bolu maçındaki saha içindeki ve sonrasındaki coşku zaten Malatya’nın özlemini ortaya koydu. Biz kupa töreni biter bitmez hemen platformdan indik ve yeni dönem için beyaz bir sayfa açtık. Artık daha çok çalışmalı ve geleceği düşünmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

"Neden bırakayım?"

Devam edip etmek istemeyeceği yönündeki konuya da açıklık getiren Gevrek, "Neden bırakayım ki. Bırakmamı gerektirecek bir durum mu var. 2. Lig’den çıkacağız demişiz, çıkmışız. TFF 1. Lig’de geçen yıl kalalım demişiz, kalmışız. Bu yıl Süper Lig demişiz, çıkmışız. Ortada bir başarısızlık varsa Malatya futbolunun önünde bir saniye durmam. Ekonomik anlamda bu yıl en çok galip gelen takımız ve haliyle primlerimiz yüksek oldu. Ama Süper Lig'e çıkışımızla alacağımız parayla oyuncularımızın tüm hak edişlerini fazlasıyla ödeyecek durumdayız. Yani borçsuz aldık borçsuz devam ediyoruz. Kendimi ve yönetimi başarılı görüyorum. Bırakacak kadar kötü işler yaptığıma inanmıyorum. Yeni sezonda da devam edeceğim. Niyetim o yönde. Henüz hedeflerim bitmedi. Şimdi sırada Süper Lig’de kalıcı olmak ve tesisleşme yatırımları var. Bunları gerçekleştirirsem elbet bir gün bırakırım. Sayın bakanımızla, milletvekillerimizle, başkanımız Ahmet Çakır’la oturup konuşacağız, yeni bir yol haritası belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.

"Aydınlar gelirse yanında çalışırım"

Kamuoyunda başkanlık için Mehmet Ali Aydınlar isminin dolaşmasını ve farklı oluşumların varlığı konusunda da konuşan Adil Gevrek, "Gönül ister ki gelsin. Ben de duyuyorum geleceğini. Mehmet Ali Aydınlar gelirse ekibinde bile çalışırım. Ama gerçekçi olmak lazım. Tabii Süper Lig olunca artık birilerinin yönetim oluşturmak istemesi, yönetime girmek istemesi veya bu tür lobi faaliyetlerinin içinde olması normal. Biz 2. Lig’de iken yanımızda yönetici bulamıyorduk. Ama şimdi herkes yönetici olmak ister. Şu an yeni bir yönetim oluşturma ya da kongre gibi bir süreç, gündemimizde yok. Haziran içerisinde mali kongremizi yapacağız. Futbolcuların hak edişlerini ödeyeceğiz ve gidecek kalacaklar konusunda, teknik heyetin durumu konusunda bazı kararlar alacağız. Ama şimdilik olumlu ya da olumsuz verilmiş hiçbir kararımız yok" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • Futbol uzmanı (6 yıl önce)
    Yorumlara baktımda adil gevreği destekleyen mesajların tamamı aynı kalemden çıkmış. neymiş çok dürüst. kardeşim kimse sahtekar demiyor. ancak takımın nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor. belediye desteği olmasa takım sahaya çıkamıyordu. futbol başka bir şey. ne çabuk unuttunuz maçlar neden istanbul a alındı. neymiş federasyon 50 trilyon verecekmiş. doğrudur ama bu parayla kadro kurulabilir mi. eldeki mevcut kadrodan kaç kişi kalacak. son haftalarda oyuncuların bir çoğu maçlara çıkmadı. çünkü aylardır para alamadılar. yine iyi topçularmış bırakıp gitmediler. sürekli başarısız sonuçlar alındı. eskişehir sahasında kaybetmese bu kadar övgüyle bahsettiğiniz adil gevrek hakkında neler diyecektiniz. beyler eğri oturup doğru konuşalım, bu yönetimin acilen değişmesi gerekir. belediye tabi ki destek olacak ama yönetimde ortaya bir şeyler koyacak. kısacası dürüst olabilir ama birazda beceri gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yine arkasında olurduk, Adil başkan bu sene şampiyonluk sözü vermemişti zaten hatırlarsanız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Mehmet Ali aydınlar malatyaya sahip çıkmalı ve Başkan olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (6 yıl önce)
    adil bey Maşallah çok mutevazı,alçakgönüllü bir kişiliğe sahip.bu takımı en zor şartlardan bugune getirdi.kimse hakkını yemesin.daha iyileri gelip yapacaksa bile başkan bey bunlarla dahi çalışmaya devam ederiz diyosa ,kimse bu adama gereksiz yorum yapmasın.takımını memleketini düzünen karakterini ortyaya koymuş on numara insandır.elbetteki bu başarı hocanın takımın ve tarafftarın gücünden geliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Meyve veren ağacı taşlamayın sayın hemşerilerim. Geçmişte böyle şeyler yapmış olabilirsiniz ama yeter artık, iyiye destek olun köstek olmayın. Adil başkan efsane olmuştur, istediğiniz kadar olumsuz konuşun.
    0
    0
    Yanıtla
  • emre kadir özçelik (6 yıl önce)
    ben adil başkandan memnunum kendisinin kalması gerektiğini düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Sayın adil gevrek iyi bir insan, iyi niyetli biri, efendi de! Burada bırakmamı getektırecek bır durum mu var demıs? Evet var malasef Başkan.. superlıg dıger lıg lere benzemez., evet var mesela para? Evet var mesela lobi faaliyetleri? Evet var çünkü hedefsiz takım olmaz.. superlıg de para konuşur! nomal bır futbolcuyu 20 mılyon tl ye alacak paranız varmı yok! TFF 50 mılyon tl verıyor ama bunla en fazla 4-5 oyuncu belki alırsın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Alihan (6 yıl önce)
    Başkandan dürüst,temiz,güzel yürekli parası çok olan biri varsa gelsin.yoksa takımı küme düşürmeye para yemeye gelen sahte kahramanlar isssteeemiiiyoooruuuuzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (6 yıl önce)
    Eğer Mehmet Ali Aydınlar Malatya'yı seviyorsa başkan olmasına gerek yok dışarıdan para yardımı yapsın ama yapmaz o ancak fenerbahçe'ye para verir. Onun için Adil Gevrek yanına para verebilecek başka zengin Malatya sevdalısı bulmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (6 yıl önce)
    Başkan bu takımı düşürsede arkadındayız takimin borcu yok süper ligte daha transfer yapılacak gelen paralar iyi harcansa çok güzel takım kurulur şimdiye kadar neredeydiler üç beş kişiyle şampiyonluk geldi yönetici yoktu o eski devran biti takımı borç batağına sokmal Sivas'ın borcu yok yine çikti biz borçsuz takım istiyoruz çalan çarpan değil sonra başari zaten gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • aykan çelik (6 yıl önce)
    Mehmet Ali Aydınlar ismi Türk futbolunda bitmiştir. şike sürecindeki federasyon başkanlığı ile süreci mahvetmiştir. hele şuanda FETÖ belası ayyuka çıkmasından sonra , geçmişte neleri savunduğuna kendisi bile feryat ediyordur. hükümet ve TFF kanadında Aydınlar bize negatif etki yaratır. ilk önce Fenerbahçe bu süreçte ceza almazsa bütün kaybettikleri parayı ben öderim diye verdiği sözü tutsun sonra Büyük Malatyaspora sulansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Süper ligin ağırlığını her başkan kaldıramaz kusura bakmasın helede Adil Gevrek gibi bir başkan.bu takım Adil beyin şansımı desem bilmiyorum 2 sezondur futbol oynamadan şampiyonluk kazandı kendilerini ve takımını kutluyorum,Ancak şimdi geldik zurnanın son noktasına bundan sonra herşeyden evvel süper lig tecrübesi lobi faaliyetleri güçlü olan parasal yönden güçlü yönetim oluşturan bir yönetim ile bu takım süper ligde başarılı ola bilir yoksa Adanaspor gibi çıkmamızla inmemiz bir olur.Keşke Mehmet Ali Aydınlar bu takıma sahip çıksa bakın o zaman Malatyaspor süper ligde ne başarılar kazanıyor Malatyaspor taraftarı şimdiden birlik olup Mehmet Ali Aydınları başkanlığa davet etmeliler
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    başkan gitme bi yere. takımın parasını başkalarına emanet etme. yine batırır giderler
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum, kısa ve öz bir yorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Eren (6 yıl önce)
    Hoca ve başkan kalmalı ahde vefa gösterilmeli zahmet adil gevrek in olsun keyfini o , bu sürsün ayıptır günahtır , başkan kalsın düşeceksekte bu başkanla düşelim . Eminim ekonomik destek sağlanırsa iyi işler çıkarır
    0
    0
    Yanıtla
  • kesinlikle katılıyorum. 2 sene önce kim derdiki malatya süper lige çıkacak mutevazi iyi yürekli başkanımızla yola devam. Adam ben yaptım kelimesini ağzına bile almıyor Allah da nasip ediyor Allahım bu takıma bu başkanla avrupa kupası yüzü gösterir belki inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Ya tabiki büyük isim önemli sponsorlarctanitim destek her bakımdan adil başkana bu takımda kalmalı. Bu takıma zor gününde kimse yaklaşmak iken destek verdi. Ama byük isim başkan lazım ..Rönesans Çalık LW kii ki Acıbadem aydınlar medicana vs vs...
    0
    0
    Yanıtla
  • destek olacaksa sayın aydınlar vs. para olarak adil başkanımıza destek vermeliler bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcilar (6 yıl önce)
    Baskan hakkinda ileri geri konusanlar cok ayip ediyosunuz.Nankotluk yapmayin.Bu adamin temiz niyetle calistigini gormuyomusunuz?Adam 2 sampiyonluk yasatmis.Adil baskan size olan destegimiz devam edecek.Yolunuz acik olsun.Super ligde basarilar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa bey cok haklisiniz iyi olan caba gosteren temiz insanlara karsi milletimiz kor sagir oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan K. (6 yıl önce)
    Bırakmak için takımın başarısız olmasının beklenmeli Başkanım. Zirvede bırakmak enguzelidir. Siz Malatya halkına çok büyük bir sevinç yasattiniz teşekkürler. Ama süper ligde maçlar birinci ligdeki gibi olmuyor. Federasyon hakemler medya büyükler bunların hepsiyle basedecek bir yönetim lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeşim o kastettiğiniz isimler için yönetimde çok yer açılır merak etmeyin bence böyle dürüst başkan hiç bir kulupte yok ve değişirse kötü olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    Sayın Başkan Adil Gevrek! Sana bu konuda bu soruyu soran her kimse hangi gazeteci veya televizyoncu ise iyice araştırın bakın bakalım köken olarak kimdir nedir nerelidir amacı nedir! Uyanık ol Başkan kimseye tav olma çevrendekileri de iyi tanı! İçimizde o kadar çok irlandalı var ki aman ha sakın yem olma! Zamanında senin gibi muhterem bir insan olan Katipoğlu Başkanımızı yemek için neler yapmadılar ki? Aman dikkatli ol! Senin Allah'ına kurban başkan seni kıskananlar hasetliklerinden böyle saçmalayıp duruyorlar bilmiş ol! Sen Malatyamıza Allah'ın bir lütfusun Başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Malatya (6 yıl önce)
    Süper ligde medya gücü ve ekonomik gücü olan nüfuzlu bir başkan ve yönetim illaki iş yapar. Bu yonetime teşekkür edip geleceğe büyük adımlar atmak lazım. Acıbadem Malatyaspor kulağa hoş geliyor. Neden olmasın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Acıbadem Malatyaspor.. Evkur dan iyi gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • niye geçen sene nerdeydi acı badem ya varya çok nankör milletsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • evkurun parasıyla belki çıktın lige başkanım hiç kızmadı kimseye para yok bi evkur belediye bakan vekiller başka kimse yok şimdi sahibi çok olur basit basit konuşmayın adamı hasta etmeyin taraftar da aynı millet play of oynamak için 26000 taraftar topluyor bizim malatya şampiyonluk maçında 8000 kişiye oynuyor bolu maçında nerdeydiniz sayın malatya taraftarı bay çok akıllı maça gitmeden oturduğu yerden başkan değişmeyi bilen taraftar benim ağzımı açtırmayın :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen Malatyasporu değil Başkanı savunmaya devam et Akif bey.Biz Malatya spor için fikirler imizi ortaya koyuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (6 yıl önce)
    bu takım süper lig şampiyonu olsa bu halk bu seyirci çıkar şampiyon olduda şampiyonlar liginimi alacaklar der. malatyadan uzun yıllardır uzağım ne kadar hafızası bitik vefasız anlık yaşayan bir şehir olmuş. çok üzücü.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    İSTEMEZ... YEMEZLER artık. Akhisar ve Karabük örneklerini takip etmek ve örnek almak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (6 yıl önce)
    Ekibinde bile calisirim demen senin adamliginin gostergesidir..adamsin baskan
    0
    0
    Yanıtla
  • adamın dibi bu adam eğer takımdan çıkarsa ben elazığsporu tutarım :) başkan çok kalitelisin be Benim kardeşim ankarada abdest alırken karşılaşmış adam hiç kesin konuşmuyormuş hep nasip diyormuş Allah yolunu açık etsim abim benim
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    MEHMET ALİ AYDINLAR gibi bir marka isim başkan olursa ADİL GEVREK başkan bu yönetimde olmalı futbol çevresi olan medya gücü olan birinin bizim başkanımız olması çok şeyler değiştirir bu yönetim süper lige çıkardı şimdi oralarda kalmak ilk yıl için çok önemli herkes biliyor birlik zamanı başarılar KAPLANLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Karaaslan (6 yıl önce)
    Başkanım biz senden memnunuz.Allah da senden razı olsun,başarılı bir başkansın verdiğin sözleri tuttun,bizde senin Malatyaspor un başkanı olarak kalmanı istiyoruz,zor günümüzde Malatyaspor un yanında olmayanlar iyi gününde mi Malatyaspora sahip olmak istiyorlar.En büyük başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (6 yıl önce)
    Ali ravci ve baskandan memnunum iyi yurekli durust bir insan bende sevmiyordum basta ama ondan iyisini bulamazlar menejer Ali ravci ile devam edilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Yönetimin değişmesini isteyen taraftarlar neyin kafasını yaşıyorlar.Daha ne istiyorlar takım şampiyonlar ligi finalimi oynasın.Takımı kısa sürede süper lige çıkaran yönetimi tebrik edip şapka çıkarmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüzde yüz katılıyorum. Adil Gevrek ve Yönetimi büyük başarıya imza atmışlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (6 yıl önce)
    Başkanim takim yarın süperligde 3 maç arka arkaya kaybederse ne yönetim kalir ne de teknik direktör. Süper lige özel yönetim, teknik direktör ve kadro olmalı. Bu yönetim, bu teknik direktör ve oyuncuların çoğu misyonunu tamamlamıştır. Aksi takdirde ilk yarıyı en dipte tamamlariz.
    0
    0
    Yanıtla
  • katılmıyorum size bu adamlar hedefleri olan insanlar sırayla arzuyla hevesle gidiyorlar irfan hocada öyleydi hap tazeydiler ama sen alalım takımı tepede verelim başka yönetime diyorsun aynı heyecan olmaz heyecan önemli kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanli (6 yıl önce)
    Biz her zaman başkanımızın yanındayız. Cengiz kardeşimiz çok doğru söylemiş. Bunlar iyi gün dostu. Ama kötü günlerde hiç kimse yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (6 yıl önce)
    Başkanım biz senden memnunuz.allahta senden razı olsun.başarılı bir başkansın.verdigin sözleri tuttun.bizde senin malatyasporun başkanı olarak kalmanı istiyoruz.zor günümüzde malatyasporun yanında olmayanlar iyi günündemi malatyaspora sahip olmak istiyorlar.en büyük başkan adil başkan
    0
    0
    Yanıtla