SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bırakmaya Niyeti Yok

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'tan BAL Ligi'ne düşen Malatyaspor'da kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, "Tertemiz Bir Malatyaspor" sloganıyla yeni bir yol haritası belirlediklerini söyledi. 

Korkmaz, yönetim kurulu olarak Malatyaspor için yeni bir yol haritası belirlediklerini kaydederek, "Geçirmiş olduğumuz çok kötü bir sezondan sonra Malatyaspor'un yeniden inşası yolunda başlatmış olduğumuz çalışmaların başında öncelikle yeni sezonda Malatyaspor forması giyecek Malatyaspor'u temsil edecek futbolcuların belirlenmesi ile olacaktır. Bu konuda çalışmalarımızın ilkini 11-12 Haziran İstanbul seçmeleri ile başlatacağız. Seçmeleri Zeytinburnu Stadı'nda gerçekleştireceğiz. Devamında da Ankara veİzmir'de seçmeler yapacağız" dedi. 

BAL Ligi'ne en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Korkmaz, "Sezon başında görüşmelerimizi sürdürdüğümüz Almanya muhtelif futbol liglerinde top oynayan fakat transfer engelinden dolayı bir türlü Malatyapor'a kazandıramadığımız 5 adet Gurbetçi Türk futbolcu ve yapılacak yeni transferlerle birlikte ve mevcut kadromuzda bizlerle birlikte devam etmek isteyen futbolcularımızla beraber 3 Temmuz Pazar günü Malatya'daki tesislerimizde topbaşı yaparak yeni sezonu açmış bulunacağız. Teknik kadronun yapacağı gözlemlerden sonra yola devam edilmesi kararlaştırılan futbolcularla birlikte kamp çalışmalarına başlanıp sezona en güzel şekilde hazırlanacaktır. Yeni sezonda Uzun süreli olarak Malatyaspor'un başında birlikte çalışmayı düşündüğümüz teknik kadronun ve Futbol şube sorumlu yönetim kurulu üyemiz Akif Kurt bu seçmelerde belirleyici olacaklardır.Detaylı bilgi www. malatyaspor.org.tr internet adresimizden duyurulacaktır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız