SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bırakmaya Niyeti Yok!. "Hatadan Ders Çıkaracağız"

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ile takımın teknik direktörü Hikmet Karaman, küme düşmenin kaldırılmasına ilişkin TRT Spor’a değerlendirmede bulundu.  

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Geçen hafta ligden düşünce çok üzülmüştük. İkinci yarıdaki performansın ardından lig düştük. Pandemi nedeniyle eksikler çektik. Alınan kararlar çok önemliydi. Ben teşekkür ediyorum" dedi. 

"Karar verebilen, bizi dinleyen herkese çok teşekkür ediyorum" diyen Gevrek, "Biz de çok hatalar yaptık. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Şu an çifte bayram yaşasak da daha sağlam adımlar atacağız. Bütünleşeceğiz. Malatya'yı daha ileriye taşımak istiyoruz." açıklamalarında bulundu.  

Gevrek, "Lig 21 takıma düşünce yayın gelirlerinde azalma olacağına yönelik şeyler düşünülebilir ancak bence doğru kararlar verilirse bu rakam artabilir. Daha geniş bir yer açılmış olacak. Bu işin ehli olan insanlar çalışarak bunları hep beraber yapmamız gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.  

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman ise pandemi sürecinde takım olarak çok şey yaşadıklarını ifade etti.  

Karaman, şunları söyledi:

“Mutlaka çok farklı fikirler ortaya çıkabilir. Koronavirüsün getirdiği çok fazla şeyler var. Son 8 haftadaki puanları değerlendirirseniz, hiç aklınıza gelmeyecek 3 takım düştü. Tüm bu olayları göz önüne getirdiğinizde, bu kararı alanlara teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun. Küme düşen bir takım olarak kesinlikle bunun arkasına sığınmıyoruz ama giden futbolcularımız, oynamak istemediğini belirtenler oldu."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Gevrek, Yeni Malatyaspor'un sezonun son maçında kendi sahasında Gaziantep FK'ye 1-0 mağlup olup ligden düştüğü maç sonrasında

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

87 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Şimdiye kadar hangi hatadan ders çıkardınız.Umut bulut kayseriden kovulunca aldığınızda biz kesin düşeriz demedikmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Adil GEVREK , Yönetim ve Hikmet KARAMAN istifa. İstenmiyorsunuz. Takımı küme düşürdünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Arkadaşlar bu adil gevrek devam ederse seneye kesin düşeriz. hikmet karamanla sözleşmemiz devam ediyor diye açıklama yapmış. büyük şehir takıma el koysun yeter artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    adil istifa! malatya seni istemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Spor kanallarinda Malatya sporun Altay'ın hocaci yalçın kosukavak ile anlastigi haberleri geçiyor Yalçın hoca genç gelecek vaat eden birisi olarak malatyaspora hayırlı olsun bundan sonra da başkan ve Ali ravcinin görevi bırakması gerekir formayı hak etmeyen bazı ruhsuz oyuncular takımdan gönderilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyaspor (3 yıl önce)
    Şaka mı yapıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Spor kanallarinda Malatya sporun Altay'ın hocaci yalçın kosukavak ile anlastigi haberleri geçiyor Yalçın hoca genç gelecek vaat eden birisi olarak malatyaspora hayırlı olsun bundan sonra da başkan ve Ali ravcinin görevi bırakması gerekir formayı hak etmeyen bazı ruhsuz oyuncular takımdan gönderilmelidir. kanuni engel yoksa yeni kelimisini kaldırıp efsaninin ismi genel kurulda takıma verilmelidir takımın renkleri sarı siyah olarak kalmalıdır birara bizdede çalışan Süleyman hurma Karagümrük takımını satın alıyor iki yılda süper lige çıkıyor işte kulübün parasını harvurup harman gibi savurmayan Süleyman hurmalara Mecnun başkanlara türk futbolunun ihtiyacı vardır sözleşmeye 40 milyar para getir serbest kal diyen dia gibi tosuncugu 3 yıl Hilton da besleyip üstüne para ödeyen başkanlarla bu iş yürümez zzzzxxz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Acilen adil gevrek istifa etmeli malatya yı seviyorsa hemem külübün anahtarını belediyeye teslim etmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • . Mehmet (3 yıl önce)
    Adil başkan çok istiyorsan Yeşilyurt başına geç süper lig sana üç beden büyük gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Adamın çıftligi çiftlik agasini nasıl biraktirirsiniz bütün delegeler ya akrabası ya arkadaşı adil gevrek değerli hemşehrimiz küçüklerle (Vahap ve Mustafa Küçük)seçime girse yine kazanır bu kulübe malatyalilarin kulübü nasıl diyebilirim.sayin vekiller ve başkan çağırıp görevden el cektirmedir yeni başkan yeni hoca ve sahada gezinen oyuncuların yerine yeni oyuncular transfer edilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Liflerin başlamasına çok az kaldı.Kafanıza göre alınsın gitsin gelsin para bulunsun .Bu işler nasıl olacak? Serinkanlı ve akıllı bir süreç geçirmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Seninde yönetiminize anlayan anladı
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    Şike ile düşürülen malatyaspor hakkı ancak yeni malatyasporla ödendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • battalqazi (3 yıl önce)
    adil istifa yeter artık bırak yakamızı
    0
    0
    Yanıtla
  • OSMAN CAN (3 yıl önce)
    Küme düşme kalkınca yönetim yağdanlıkçıları kumdan kafayı çıkardı.Size bakıp gülüyorum unutmayın ki.BU GÜNEŞE KAR DAYANMAZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (3 yıl önce)
    Hep bütünleşeceğiz diyorsun başkan ama son yıllarda kendi kafana göre kararlar aldın, uyguladın ve sonucu negatif oldu. Oyuncular alıp iyi takım kurduk diyip teknik direktörleri belki de ikna ederek yoluna bir iyi bir kötü devam ettin, aslında soğukkanlılığın ve sezon başı bütçe planlamaların genelde iyiydi, ama sen zannımca kulupler, taraftarlar, medya anlamında bizdeki spor camiasının standartlarına göre biraz normalin dışında kalıyorsun. Futbolcuların kafalarına göre devre arası takımı bırakma, terketme gibi konuları yönetmek zor, netekim s.yalçın, guilerme ve jahoviç gibi taşların oynaması takımı çökertmiştir. Allah kolaylık versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    En başta hikmet karaman gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • kumaşçı (3 yıl önce)
    adam niye bıraksın trabzon ve sizin gibiler yüzünden takım bu hale geldi takım 3.sıradayken bile yönetim istifa deyip takımın bu hale gelmesine sebeb olanlar geçen yıl avrupa kupalarına kalan takım son maçta bile yönetim istifa diyenler kendi çıkarları için yeni malatyaspor zarar verenler artık eliniz i bu takımdan üstünden çekin şahsi hesaplarınızı başka yerde yapın malatya lıyım diyenler lütfen ama lütfen takımınıza sahip çıkın
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek adını yaz sizin gibiler adıyamanlı olup baskilli olup diyarbakırlı olup Malatya düşmanlığı yapan trollerdir Adil Gevrek Istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekler acıtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin (3 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    Bende bir Baskilli olarak diyorum ki. Adil gevrek istifa. Malatyaspor ile ilgili aynı duyguları paylaşırken, lütfen bu tür yorumlardan kaçın
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (3 yıl önce)
    adil gevreğin bırakması,karamanın gitmesi ve en az 5 futbolcu şart...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin (3 yıl önce)serdar isimli kullanıcı yorumuna
    Bende bir Baskilli olarak diyorum ki. Adil gevrek istifa. Malatyaspor ile ilgili aynı duyguları paylaşırken, lütfen bu tür yorumlardan kaçın
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu yazımı bir yere kaldırın anekdot olarak saklayın. Malatyaspor bu günkü başkanı ve yönetimiyle aynı kafa aynı anlayışla devam ederse gelecek yıl ptt1'ci ligde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Bence adil gevrege bir şans daha verilmelidir.. çünkü adam dört yılda takımı Süper Lig çıkardı. Başarıları var. Evet hatası da var. Ama ders almıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan Öz Pötürgeli (3 yıl önce)
    Akıl ve Malatyasporluluk ruhu hakim olmalı. Lütfen ama millet patır patır transfer yapmaya başladı,10-15 güne kamplar başlıyor. Bizim yönetim durumumuz ile ilgili mali kongre ile ilgili halen işlerimiz var. Divan kurulu mu dersiniz şehrin ileri gelen mülkü amirleri mi dersiniz artık kim olacaksa bian önce şu belirsizlikleri son verecek ne yapıyorsanız yapın artık yoksa işimiz çok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • C.G (3 yıl önce)
    Hic uzatmaya gerek yok baskan ile teknik heyet basarisiz olmustur ve istifa etmelidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    adil ve avaneleri bu takımdan tahliye edilmediği sürece maça gitmeyi bırak, tv de dahil izlemem maçları. malatya nın takımı değil adil in takımına döndü iş, adam hesap vermiyor, kimse hesap sormuyor, istediğini yapıyor, para bitersede hadi belediye bana para ver. oh ne güzel dünya. her ay çıkıp herşeyi adam gibi anlatsa, şu kadar aldık şu kadar harcadık diye, o zaman kimsenin sesi çıkmaz. kafalarına göre paraları çarçur ediyorlar, takım küme düşüyor adamın söylediği "bizde hata yapmış olabiliriz." hata yapmamış, hata yapmış olabilirmiş miş. neyse siyasilerden divan kurulundan felan kimseden ses yok, sanırım herkes durumdan memnun. hemen adili görevden alıp akıllı bir hoca transfer edip, yeni sezon hazırlıklarına başlamaları lazım. ünal karaman boşta.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    anlamadığım biz başkan arıyoruz seçiyoruz soruyorum 1-Başkanken istifa edince harcadığı varsa eğer kuruşu kuruşuna harcadığını geri alıyor mu? 2-yönetimi oluşturanlar kamp mamp ayağına yediklerini içtiklerini kulübe fatura ediyorlar mı? 3-yönetimi oluşturanlar kulüpten maaşta alıyorlar mı? 4-yönetimin davetlerinde diğer başkan ve üyelerle yenilen içilen v.b giderler kulübemi fatura ediliyor? gelen giden paraları sormuyorum bile,şimdi arkadaşlar tekrar soruyorum eğer gelen her başkan giderken cebimden şu kadar verdim deyip harcadığı üç kuruşu da temlik koydurup alıyorsa ne gereği var paralı pullu işadamı başkan aramaya zararından başka bişeyi yokki yoldan geçen birini başkan yap aynı şey,üstüne üstlük malatyaspor adını kullanıp caka satıyorlar açılmayacak çoğu kapıyı başkan ayağına açıyorlar,nedir bu bulunmaz hint kumaşı ayakları daha o kadar sorular varki ,bilen arkadaşlarımız cevaplarsa seviniriz lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Sayın başkan sizin şahsınıza asla hakaret vb etmeden, en çok eleştirilen kişilerden biri olarak şunu söylemesem çatlayacağım; siz de bu bal varken Şampiyon bile olabiliriz, şans faktöründe Fatih Terim i de geçtiniz, ligden düşmesi gereken tek takım biz olması gerekirken yine balınız sayesinde kümede kaldık.Devam etmenizi hiç istememe rağmen, bu balınız sayesinde bu şehre süperlig Şampiyonluğu gelebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kimsenin hatalardan zerre kadar ders çıkaracağına inanmıyorum!
    0
    0
    Yanıtla
  • kumaşçı (3 yıl önce)
    bu adamda keramet var boşuna kendinizi yormayın fazla sallamayın çarpılırsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Burada halen Adil Gevrek diyenler onu destekleyen başarılı olduğunu söyleyenler var. Artık sözün bittiği yerdeyiz hala bu günkü durumdan ders çıkarmadıysanız Allah sizi bildiği gibi yapsın seneye yine bu takım kümeye düşerse sizin gibi taraftarların sayesinde olacak. Sizler müstehaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (3 yıl önce)
    Bu adil de ki şans kimse de yok, bence kalsın ahahahhaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Başkanlık makamı kimsenin tapulu malı değil.Ancak,küfür ve hakaret edilecek makam dadeğil.Adil Gevrek başarılı ilken büyük Başkan bu yol bazı hatalar yaptı ki her insan yapabilir hakeretler küfürler.Taraftar önce kendini sorguladın.Neredeyse 700 bin kişilik Büyük şehirde boş trübünlere oynuyorsun gidenlerde sinama seyircisi gibi sonrada başarı bekliyorsun.Yorumcuların bir çoğu Adil Gevrek’in paraları götürdüğünü hesap vermediğini yazıyorlar.Ancak bilmedikleri hesabın nerede nasıl verildiği.Hesap Genel kurulda verilir.Ayrıca hesaplar düzenli olarak TFF ve UEFA’nın kontrolü altında( UEFA lisansı almak için) Adil Gevrek’in yanlışı çıkıp bu bileğileri vermemesi.Küfürler hakaretler olduğu müddetçe başkanlığa ciddi talipler çökmez Ancak takım üzerinden menfaat ve prim yapmak isteyenler öncelikle Selahattin başkanı kullanarak aday olmaya çalışırlar.Ben Adil Gevrek’e saygı duyarım ama benim için Malatyaspor’un devamlılığı ve başarısı çok çok önemlidir.Adil Başkan görev süresince önemli işler başarmış,bu güne kadar Tolga Seyhan’nın dışında futbolcu satamayan Malatya bedelsiz veya az bedelle aldığı futbolcularısatmayı becermiştir.Bu da genelde doğru transferler yaptığının göstergesidir.Bana göre bu yol yaptığın büyük yanlış Jahoviç gibi düşük karekterin transfer etmesidir Takımdan ayrılmak istemesi takımın kimyasını bozdu.Yerine aşrı acele alınanlar istenileni vermedi.Yayıncı kuruluştan zamanında para gelmeyince huzursuzluk başladı bazı futbolcular fesih haklarını kullandılar takımın talebetmesi gücünü azalttılar.Seçilen teknik heyetler tutmadı takımı strateji belirleyip yönetemediler.Sonuç kötü oldu.Umut ediyorum iyi Başkan adayları olur takımı iyi yerlere taşırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Erol Bulut fenerle anlaştı, yardımcılarından birkaçı boşta kaldı onun kıymetini bilemedik bari yardımcılarından birini alalım hemen. Çakma terimden iyi olacağı kesindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyit (3 yıl önce)
    Devletin haber ajansını kullanan birinin hiç tanınmayan birilerini yönetim için lanse ederek, onunla birlikte kendini pazarlama çabasının balonu bugün yarın patlar!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ehmet (3 yıl önce)
    Tarihinin en şanssız ve en şanslı zamanı ligden düşerek yaşan Malatya taraftarı Kimse bunu haketmedi Ne taraftar ne Malatya ne yönetim nede gerçekten hakkını vererek buralara getiren oyuncular Ligde şansının yaver giderek kalacağını düşünüp saga sola bedavaya oyuncu vererek ligde kalayım ticaret yapayım diyen Malatyanın şansı istediği gibi olmasada yaver gitti ligde pandemi dolayısıyla kalmayı başardı Ticaretİ şire pazarında kayısı satmak sananlara lafım elek altı her zaman elek altıdır 3 kuruşa 5 köfte Olmaz Malatya taraftarını küstürenler kendilerine sövdürenler Böyle devam edin Ligde tuttuğu takım sayısı düşürdüklerinden az olan hocalar Akdenizin güzide takımını takip edin bu sezonda Fenerbahçeyi Okeye 4. Aramıyoruz Malatya ya yönetim Takıma transfer Başınada HOCA Dualarımız yeni gelecekler üzerine Olsun inşallah Kurban Bayramınızı kutlarım Hayırlara Vesile olmasını temenni ederim Allah kestiğiniz kurbanları kabul etsin Kesemeyenlere de nasip etsin inşallah Takımın isminide Diriliş44 yapak diyom ne diyonuz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (3 yıl önce)
    Hakan44 noldu sesin soluğun kesildi. Biraz daha yaz ki, ben de sana Ahmet Köse haberlerinin nasıl ortaya çıktığını, haberi kimin ne için yaptırdığını yazayım. Hem sen hem de Malatyasporlu kardeşlerim öğrensin. Nerdesin Hakan44??????!!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (3 yıl önce)
    Hiç olmayacak iş oldu bu şans bir kere gelir! Derhal bu 2. 3.lig seviyesi başkanın istifası istenip bu kadar borcun hesabı sorulmalıdır hesabını sormayanlarda halk gözünde vicdanında bilineki aynı yolun yolcusudur! Ve akabinde dersi iyi çıkarıp aklı başında Malatya halkını temsil yetisine ve bu seviyedeki bir ligi yönetim kabiliyetine sahip belediye ile el ele denetimli sağlam bir yönetim kurulup bu ligde ayakları yere basan her daim kalıcı olabilecek bir sistem üzerine yeniden kulüp dizayn edilmelidir!
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    17. maçta sekiz puan toplayan ve kümeye gittiğinde burda adil gevrekçilerden kimseler yokttu. küme düşme kalkınca adil gevrekçi dolmuş burda. başarısız olduğunda sesiniz çıkmıyordu.. burdan selahattin gürkan da ve milletvekillerden ricam var adil gevreğe hiç kimse inanmıyor. sayın milletvekilleri adil gevreği getiren sizlersiniz kapı önüne koymakta size düşer. uzman ve bilirkişiler tarafından hesapların incelenmesi şartıyla. bide şu var. adil gevrek malatya seni istemiyor neden istanmeyen yerde zorla duruyosunuz.. sizin ne menfaatiniz var sosyal medyada herkes size istifa diyor neden duruyosun istenmeyen yerde durma git.. hikmet karamanıda al beraber git
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (3 yıl önce)
    Yeni Malatya sporu takip eden biri olarak yazma gereği duydum...Adil baskan başarılı bir yöneticidir.Bu takımı 2.ligden alıp süper lige çıkardı bunda hem fikiriz...Vizyonu vardır yoktur köylüdür şehirlidir konuşmayı bilir bilmez şanslıdır şanssızdır diye bir sürü yakıştırma yapıldı.Bu seviyesiz ve dayanaksız eleştiriler bizim genimizin temelini oluşturur. Yerden yere vurmak hiç etmek bize mahsus bir özelliktir. Gözüyle görmez görmüş gibi anlatır. Duymuştur görmüş gibi anlatır.Her başarılı kişiye bir kulp bulma bizim işimizdir.Celme atma engel olma gibi bir sakat yonumuzde vardır.Belediye başkanları yaramazdir iş bilmez millet vekilleri yetersizdir doktorlar yatışdadir imam ne iş yapar hepsi hırsızdır bu gibi basit cümleler bizim gündelik klişe olmuş etiketlerimizdir.Elestiri mutlaka olacaktır. Eleştiri yaparken mutlaka empati yapılmalıdır. Herkesin bir ailesi bir çevresi olduğu daha doğrusu bi toplum içinde yaşadığı unutulmamalıdır. Adil beyi begenmeyebilirsin yetersiz görebilirsin eleştir ama yazarken çizerken sende bir gün başkaları tarafından iftiraya hakarete maruz kaldığında yazdıklarını unutma...Herkes hata yapabilir.Hatayi kabullenmek bir erdemliliktir . Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • ????????
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Ya bu malatyahaberin baskanla sorunu var belkide bir hesabi var takim basariliykende baskana salliyordu. Zaten yorum yapan bir suru tetikci var. Baskan hata yapti ama bir sansi hakediyor. Akbaba gibi bekleyenlere sans vermekten daha mantikli
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali Baydemir (3 yıl önce)
    Ali Ravcı ne olacak herhalde küme düşmemizde onun payı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali ravcı külübün sahibi niye gitsin adam çifliğini kurmuş Malatya’da başka adam yok bir tek o var futboldan anlayan okuyan yazan
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    adil başkana git diyenler paraları yedin diyenler sizler bu takıma kaç para mali yardımda buluntunuzda bunun hesabını soruyorsunuz elinizi bu takımdan çekin kimseye çamur atmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Adında Malatya markası olan bir kulübun başkanını, yönetim anlayışını kendini Malatyalı hisseden herkes elestirebilir, bu durum Malatyalı olmakla doğru orantilidir, yönetimin çabasıyla takım ligde kalmadı, tam tersine küme düştü, düşmeme kararı siyaset kurumunca alınmış bir karar, burada adil gevrek'e, yerel siyasetçilere ekmek çıkmaz, başarısızlıkları perdeleyemez, ayrıca kimse cebinde para ile kulüp yonetmez, yönetemez, Ali Koç bile, Mali yardım ayaklarını geçin yahut pek guzide başkanınız şeffaf bir şekilde kulüp ten ne almış, ne vermiş açıklayabilir,
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    mehmet.. ne diyon sen yaa.. geçen sezon 200. milyona yakın para girdi ne oldu paralara birde borç çıkıyor. giderden çok gelir oldu. şunu söyleyim eğer kim 25 kuruş yediyse allah belasını versin.. allah hesabını elbet soracakttır
    0
    0
    Yanıtla
  • Paraları yedi diyenler kim biliyormusun?Kazandığı parayı dişinden tırnağından artırarak maça giden,Türkiyede en çok para kazanan 3.Klübün malatyaspor olduğunu ulusal medyadan öğrenen,Her futbolcu satışını gene medyadan öğrenen,bir türlü klübün gelir ve giderlerini paylaşmayıp bir anda sanki pandemi bir tek Malatyasporu vurmuş gibi bir anda dünyanın borcuna battığını ilan eden,borçları için;klübün araçlarını bile satan ,bu yönetimi bundan dolayı eleştiren taraftardır.Bunun adı çamur atmak mı?yoksa çamura yatmak mı?oluyor.Yahu gerçekten siz milletin aklıyla alay etmekten de sıkılmıyacak kadar seviye düşürdünüz Troller sizi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne diyem mahmut mu diyem şakir (3 yıl önce)
    Yav he he anladık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu yönetime kim yada kimler destek veriyorsa Malatyaspor umurlarında olmayanlardır. Gerçek Malatyaspor taraftarının yanında Adil Gevrek bitmiştir. Adil Gevrek bile bile bu takımı küme düşürendir eğer istifa etmiyorsa bilinki takım içerisinde büyük harcamalar var bu harcamaları aklamak kılıf bulmak için zamana yaymak ve buradan kendini kurtarmak amacı içerisinde ola bilir. Malatyaspor taraftarı tekrar Adil Gevrek beyi başkan seçmesi takımın sonunu hazırlamış olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle yüzde yüz haklısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Yönetim İstifa. Takıma zarar veriyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (3 yıl önce)
    Yazı mı tura mı derken dik geldi kümede kaldık? Gevrek başkandaki şans inanılmaz! Kendisini gördüğüm anda piyango çektireceğim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (3 yıl önce)
    Hakan44 diye yorum yazıp milletin kafasını bulandıran şahıs kimsin sen. Kimin adına pompalayıp üfürüyorsun. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Yok reisin kardeşi gönderiyormuş yok şu yok bu havalarıyla bunu Malatya’ya pompalıyorlar. Bırak başkanlığı bir yönetim oluşursa ona üye olarak girmeye razı adam. Kimlerle ne görüştüğünü bilen biliyor. Onun için burada üfürmeyi bırak. Kimse Adil’ci filan değil. Adil gitmeli. Ama bu arkadaş da onun gibileri de gelmemeli. Adını sanını daha önce duyan bilen var mı? Bir karmaşa var ya, hemen senin gibileri ortaya atılır, pazarlama başlar. Gayet açık söylüyorum yazıyorum. Senin gibi üfürükçüler Malatya’nın Malatyaspor’un başının belası, derdi. Gidin başka yerlerde satışınızı yapın. Bana da laf yetiştirmeyi bırak, daha açık şeyler yazarım mort olursun. Neyin ne olduğunu biliyorum anladın mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamı tanımadan etmeden ağzına geleni yazmışsın. Adil Gevrek misin doğruyu söyle? Malatya’ya böyle Malatyalı olup kendini Türkiye’de ve dünyada kanıtlamış adamlar gerek. Başarıyı alışkanlık haline getirmiş adamlar gerek. Aday olan adamın kariyeri ortada. Bizi rezil edenlere neden ısrar edelim. Parası gücü vizyonu aklı varsa gençlere değer verecekse bırakın gelsin. Bırakalım Malatya kazansın. Sizin gibiler bu şehire ihanet içindeler. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim biraz insanımıza sahip çıkalım adam takımın içini boşalttı bi tane yatırım yok. Anca boş transferler. Menerjwerlerin yedisi paranın haddi hesabı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Adil gevrek istifa etmezse hiç kimse 1 kuruş destek olmasın kulübü resmen soydular içini boşalttılar halen uyanmadan konuşuyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (3 yıl önce)
    Adil gider kalır bilmem. Hatalarından ders çıkarır ve tecrübesiyle birdaha bu hataları yapmaz. Yada yeni bir yönetim gelir ancak tecrübesiz olduğu için aynı hataları yapar bu yıl olmaz seneye düşürür ancak her ne olursa olsun hikmet karaman gitmeli. Bu kadro ve teknik heyetle yeniden düşeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl gitmesi gereken adil gevrektir kimse değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Giden gitti şimdiye bakalım başkan bırakmıyor değil gitmesini istemeyen bir sırtı var şimdi önce kaliteli bir hoca iki sağlam kaleci her kademeye adam alınması lazım inşallah ön çalışmalar yapılmıştır eğer süreç uzarsa takım gider elinde bonservisi olanları bekleme zamanı değil yarından başlayın mümkünse yönetime takviye yapın mali gücü artıracak hamleler yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Gitmesini bilmek lazım başkanın kredisi bitmiştir güven kaybetmiştir sahada mücadele etmeyen bir çok oyuncuyu da göndermek gerekir hocanın da gitmesi iyi olur isterseniz aynı başkan aynı hoca aynı oyuncularla devam edelim bu senede 40 maçta 20 puan toplarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)
    En başda baskan istifa etmesi lazim , sonra Hikmet karaman . hikmet hoca simdiye kafar hangi takimda başarili olduki malatyadada olsun. acil iyi transfer lazim malatyaspora , birde iyi baskan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bence bu hatalarından ders çıkarmıştır. Belediye ve bürokratlar denetleyebilirse ve yönetimin şeffaf olması şartıyla devam etmeli. Geçmişteki başarılarını unutmak nankörlük olur. Takımı nerden aldi nerelere getirdi bir hata tüm geçmişi silmemeli. Başkan kalırsa hatalarından çıkaracağı derslerle takımı iyi yerlere getireceğine inanıyorum. HERKES HATA YAPAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu zamana kadar neden şeffaf değillerdi söylediklerine inanıyor musun adil gevrek istifa ermelidir acil bir şekilde
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Adil gevrek Hiçbir taraftar artık seni ve ekibini istemiyor.Başkan zorla güzellik olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (3 yıl önce)
    Başkan.Milletin aklıyla alay ediyorsun.Göz göre takımı kümeye düşürdün.Hatalarımızdan ders çıkaracağız demen de çok daha tuhaf.Bu takımın yakasından düşün.
    0
    0
    Yanıtla
  • beyli (3 yıl önce)
    adil kalırsa bunun sebebi selahattin gürkandır. kolkola ligden düşürdüler takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Bence Adil başkanı kendi haline birakin bu adamda ki şans kısmet başka kimsede yok bırakalım devam etsin bu adamda bu bal varken hiçbir şey olmaz seneye şampiyon bile oluruz adama akıyor maşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Emre (3 yıl önce)
    Adil sen zaten düştün bunu aklına koy.Malatyaspor düşmedi paralar nerde diyen taraftarına dayak attınız.Simdi hesabını ver de git.Lig başlayacak en kaz bıraktın Malatyasporun biran önce başkan teknik heyet ve adam gibi sporcu alması şart daha fazla meşgul etme bizi git.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (3 yıl önce)
    Birazcık aklın varsa Düş yakamızdan Aldığın ahlara Beddualara kalsa Sen Gözümüzden Gönlümüzden Düştün Yakamızdanda Düş artık emdiğimiz sütü Burnumuzdan getirdin sonuda Takımı ligden Düşürmeyide becerdin senle yeni bir lige asla tahamül edemeyiz işler kötüye gitmeden GİT
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (3 yıl önce)
    İnsan istenmediği yerde nasıl durur anlamış değilim.Taraftar maç sonu dövecekti araya girdiler dayak yemekten kurtuldu hala başkanlık peşinde.Yazıklar olsun sana adil gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (3 yıl önce)
    Önce kongrede hesap vereceksin adil efendi,kulübün otomobillerini bile sattın nereye gitti bu kadar para adam gibi hesap vereceksin.Madem futbolcu paraları nı ödeyemiyorsun ELAZIĞSPOR a yardım gecesinde niye bağış yapıp hava atıyorsun.Anlamıyormusun ve adam bu şehir ve bu taraftar seni artık istemiyor.HİKMET KARAMAN I da al İzollu yanı götürüyorsun kahvaltı mı yaptırıyorsun ne yapıyorsan yap ama düş artık yakamızdan be adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    İstanbuldan AHMET KÖSE uğur okulları avrupa ceo su başkanlığa adaymış.Helal olsun en sonunda biri bize ADİLane yaklaşıyor.Suyun ısındı adil efendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimmiş futbolla ne ilgisi varmış şimdiye kadar neredeymiş daha önce adını sanını duyan var mı geçin bunları kardeşim bilinen, işi bilen, futbolu bilen birileri lazım artık macera zamanı değil hiç ciddiye alınacak bir çıkış değil milletin de kafasını bulandırmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen bey (3 yıl önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Zengin olduğundan duymamış olabilirsin fakirlik zor Mahmut sen çay ocağında maç izlemeye devam et
    0
    0
    Yanıtla
  • Adilcileri istemiyoruz mahmut senide istemiyoruz malatyaspordan kimse büyük değil ne adil ne de sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ensonhaber sitesini aç öğrenirsin gümbür gümbür geliyor istanbul yönetimi
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyanhın haber sitesine değilde enson bilmem neyinemi bakıp öğrenecekmişiz gümbür gümbür geleni. hastamısın sen kardeşim. enson bilmemne mi malatyaspora yönetim bulacak. Malatya medysını uyutamayız diye oradanmı sızmaya çalışıyosunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gümbür gümbür gelen bu yönetimde Emrah diye biri de var mı acaba? Ne dersin, Hakan44?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayyum bile takım yönetseydi 40 puan alırdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 kimsin sen. Kimin adına pompalayıp üfürüyorsun. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Yok reisin kardeşi gönderiyormuş yok şu yok bu havalarıyla bunu Malatya'ya pompalıyorlar. Bırak başkanlığı bir yönetim oluşursa ona üye olarak girmeye razı adam. Kimlerle ne görüştüğünü bilen biliyor. Onun için burada üfürmeyi bırak. Kimse Adil'ci filan değil. Adil gitmeli. Ama bu arkadaş da onun gibileri de gelmemeli. Adını sanını daha önce duyan bilen var mı? Bir karmaşa var ya, hemen senin gibileri ortaya atılır, pazarlama başlar. Gayet açık söylüyorum yazıyorum. Senin gibi üfürükçüler Malatya'nın Malatyaspor'un başının belası, derdi. Gidin başka yerlerde satışınızı yapın. Bana da laf yetiştirmeyi bırak, daha açık şeyler yazarım mort olursun. Neyin ne olduğunu biliyorum anladın mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Başkan başkan sen önce futbolcuların alacaklarını öde efendi.Sattığın futbolculardan menejer ücreti kesilmesin o işi de hallet satın alan takım menejer ücretini ödesin.Bize sezon içinde gılerme acısı çektirdin hadebe yide trabzona kaptırma bak asılıyorlarmış.Futbolcuların parasını öde takımına sahip çık anahtarın götür belediyey ver sen bu işi yapamıyorsun.Unutmadan sana yağcılık yapan adamlaerıda yanıda götür.Malatyaspor malatyalılarındır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (3 yıl önce)
    Adil gevrek hala mi devam diyorsun çek git artik
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğtu (3 yıl önce)
    Sn. Başkan açısından da kötü 1 yıl oldu. Teknik direktör değişti Deprem. Babası vefat etti Korona. Küme düşmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • RIZA KIZILTAS (3 yıl önce)Babuğtu isimli kullanıcı yorumuna
    bıze nurretın soykan gıbı malatyada yasıyan bır kulup baskanı lazım.. adıl gıtmez bayramımız adıl gıderse kutlayacagız...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Sen artık bırak bence kredini tukettin boşuna zorlama koşulları rüsvay olursun...
    0
    0
    Yanıtla