SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bırakmayacağım!..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un, Süper Lig umudunu yitirdiği Altay maçından sonra Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, yeni teknik direktör Metin Yıldız ve sahaya kaptan olarak çıkan golcü Taner Demirbaş’tan açıklamalar geldi.

“KESİNLİKLE BIRAKMAYACAĞIM..”
Malatyaspor Başkanı Karadağ, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, kulüp başkanlığını bırakmayacağını belirterek, “Kesinlikle görevi bırakmayacağım. Kimse böyle bir beklenti içerisinde olmasın. Kanımla, malımla, her şeyimi bundan sonrası için harcayacağım. Yönetim kuruluyla bir durum değerlendirmesi yapacağız, belki kongre olabilir. Ben gövdemi koydum bu işe. Malatyaspor’u bırakıp gitmem. Her şeyimi ortaya koymuşum. Bu saatten sonra geri dönüş yok.” dedi.

Malatyaspor’un, Altay karşısında üstün bir futbol sergilediğini belirten Karadağ, takımın “isteksiz” olduğu yolundaki bir soru- değerlendirme üzerine de “İsteksiz oynayan takım 20 tane pozisyon yakalar mı? Ama Allah istemedi. Biz elimizden geleni yaptık. Oyuncularımı kutluyorum. Bugün çok güzel top oynadık. Bunu herkes gördü. Altay’ın çıkmasını isteyen bazı spor yazarları (yaygın basındaki) vardı, onlar kına yaksın.”diye konuştu.

Malatyaspor Başkanı Karadağ, kendisine protokol tribününde yer verilmediğini, “ondan sonra da kırılan camın haberlerinin yapılacağını” söyleyerek, şikayetçi oldu.

Karadağ, hakem triosuna da tepki göstererek, “Hakemler çok kötüydü. Bir golümüzü vermediler. Birçok pozisyonumuzu da kestiler” diye konuştu.

“2-3 GÜNLÜĞÜNE GELMEDİM..”
Takımın başına Çarşamba günü geçen ve Pazar günkü Altay maçına hazırlayan teknik direktör Metin Yıldız, “Herkes ne oynadığımızı seyretti. Ben 3 gündür bu takımın başındayım. Bu işin sorumlusuysam her şeyi üstüme alırım. Ama herkes şunu iyi bilsin. Bugünkü tabloya baktığımızda Malatyaspor göze hoş gelen futbol sergiledi. Galibiyeti hak etmişti. Bu futbolcu bu kadar istekli oynuyorsa, suç bizlerdeymiş (teknik adamlarda)..

Ben 2-3 günlüğüne gelmedim. Uzun vadeli geldim. Ben Malatyaspor’u gerçek yerine kavuşturabilmek için elimden gelen gayreti bundan sonra da göstereceğim. Bugünkü futbolu herkes gördü. Ben Malatyaspor adına, taraftar adına üzülüyorum. Buraya kadar geldiler, bizi desteklediler. Onların yüzünü güldüremedik.”dedi.

“O GOLMÜŞ..”
Sezonu 27 golle gol kralı olarak tamamlamasına karşın, play-off yenilgisi ve elenme nedeniyle büyük üzüntü yaşaşan Taner Demirbaş, kaptan olarak çıktığı karşılaşmadaki hakem yönetimine tepki gösterdi. Taner, “Benim attığım gol tekrar izlenmiş, ofsayt değilmiş. Eğer bizim çıkmamızı istemiyorlarsa, açık açık söylesinler. Demek ki, ilk iki içerisinde olup işi buraya bırakmamamız gerekiyormuş. Futbolcular olarak çok üzüntülüyüz. Ama biz futbolcular bu işin peşini bırakmayacağız, işimizi yarım bırakmayacağız. Seneye de bu takımı çıkarabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hayatımın en üzüntülü gününü yaşıyorum.”diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız