SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bıraktığımız Yerden Devam Edeceğiz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor teknik direktörlüğüne getirilen Ziya Doğan Malatya'da.. Doğan, havaalanında karşılandı ve ilk açıklamasında, "Malatya benim yuvam. Tribünlerin desteğiyle sarı kırmızılı takımı hakettiği yere getireceğiz." dedi.

Perşembe akşam saatlerinde uçakla Malatya'ya gelen Ziya Doğan'ı havaalanında bazı yöneticiler ile bir grup taraftar karşıladılar.

Doğan, havaalanında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Malatya benim yuvam. Tribünlerin desteğiyle sarı kırmızılı takımı hakettiği yere getireceğiz.

Şu anda içim çok rahat, sanki yuvama gelmiş gibiyim. Gerçek böyle. Teknik direktörlük hayatımda Malatya'da kendimi ispatladım. Burada kendimi kabul ettirdim. Bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Mutlulukla beraber bir heyecanım da var. Fazla konuşmaya değil, iş yapmaya geldim. İnşallah Malatyaspor taraftarlarının sarı kırmızılı bayraklarla renklendirdiği tribünlerin önünde başarıya koşacağız."

Doğan, daha sonra direkt Orduzu Pınarbaşı'ndaki Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'ne geçti, ardından da buradaki sahada yapılan antrenmana giderek, futbolcularla tanışıp, antrenmanı yönetti.

Bu arada, Doğan'ın gelişinin ardından TV Malatya'da Mustafa Bulaşmaz'ın sunduğu spor haberlerine bağlanan Sportif Direktör Selami Özdemir de, "Büyük bir heyecan ve mutluluk havasındayız. Ziya Doğan'ı Malatya tanıyor. 1. Lige tempo getirmiş bir teknik adam. Futbolcularımız tamamen konsantre bir şekilde yeni teknik direktörleriyle antrenman yapıyorlar.

Sayın Ziya Doğan bu ligin tecrübeli teknik direktörlerinden biri. En kısa zamanda elindeki malzemeyi tanıdıktan sonra Malatyaspor'u iyi bir yere taşıyacaktır."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız