SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biran Önce Bitirilmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:27:21
A- A+ PAYLAŞ
2012 yılında yapılan ve yapılacak olan yatırımların değerlendirilmesi için Malatya Valisi Ulvi Saran ile  İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği birim müdürleri bir araya geldi.
 
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili İrfan Kaya'nın da katıldığı toplantıda konuşan Vali Saran, birim müdürlerini dinleyerek notlar aldı. Vali Saran, ‘’Yatırımcı birim müdürlükleri olarak işlerde daha hassa ve hızlı çalışmalısınız. Özellikle 2011 yılında programa alınan grup yollarından, Kale-Uzun Hüseyin-Doğanyol bağlantılı yolun asfaltının bitirilmesi, Havaalanı yolu, Duranlar köyü asfaltının yapımı, Uluköy-Sincik yolu asfaltının yapımı, Yamadığı-Karslılar köyüne kadar asfaltının yapımının biran önce bitirilerek, mevcut programların takip edilmesi gerekli." dedi. Vali Saran,  İçme suyu ve sulama suyu ile ilgili programa alınan işlerde çalışmaların yapıldığını, yatırım inşaat konusunda da mevcut işlerin bütün hızı ile devam ettiği sözlerine ekledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız