SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biran Önce Değerlendirilmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:26
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, "İleride şehir içinde kalacak olan vagon fabrikası biran önce değerlendirilmelidir" dedi. 
 
Malatya'daki organize sanayi bölgeleri ve atıl şekilde duran vagon fabrikası hakkında açıklama yapan MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, "Bir organizenin yarısı kadar da dışarıda tekstil fabrika ve işyerleri var. Organize sanayi bölgelerinde vasıflılar dışında genelde Malatyalılar çalışıyor. Malatya için büyük bir kazanımdır" şeklinde konuştu.
 
Malatya’da 23 yıldır atıl şekilde duran vagon fabrikası sorununa da temas eden Güngör, "Organizenin yanı başında Malatya’ya sıkıntı veren bir tesis var. Vagon fabrikası, her gelen hükümetler tarafından gündeme alındı ancak sonuçlanmadı. Malatya büyükşehir olunca vagon fabrikası da şehir içinde kalacak gibi görünüyor. Tekel, Şeker ve Sümer fabrikaları şehir içinde kaldı diye eleştirenler vardı. Vagon fabrikası da büyükşehir olunca o safhaya gelecek sanırım. Daha işletmeye açılmadan şehir içinde kalacak gibi. Temennimiz, vagon fabrikası değerlendirilmelidir. Ciddi sayıda istihdam meydana getirir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız