SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biraraya Geldiler

A- A+ PAYLAŞ

İzmir'de kısa adı MALMİŞ-DER olan Malatyalı Müteşebbis İş Adamları Dermeği üyelerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Kent Restorantta bir iftar yemeği verdi.

Yemeğe İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan, Karşıyaka Kaymakamı hemşerimiz M.Emin Avcı, yeni kurulan Bayraklı ilçesi kaymakamı hemşerimiz Kaan Peker, Emekli Vali Yardımcısı Dernek onursal Başkanı A.Vahap Yıldırım, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Ali Seydi Koca, Malatyalı bürokratlar,işadamları ve basın mensupları katıldı.

Derneğe yaptığı hizmetlerden dolayı Dernek Başkanı İsmet Pekdoğan gecenin anısına Belediye Başkanı Cevat Durak'a bir plaket verdi.

Yapılan konuşmalarda, derneğin güçlenmesi ve amacına uygun işleri yürütebilmesi için her zaman yanında olduklarını ve desteklerinin devam edileceği dile getirildi. Bu arada dernek, imkanları ölçüsünde mali durumu iyi olmayan İzmir'deki üniversitelerde okuyan öğrencilere burs vermeye başladı. (İlk 4 fotoğrafta)

MALATYA'DA..
Bu arada Malatya Gözde Sağlık Grubu, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gözde Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programına Gözde Sağlık Grubu yetkilileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Gözde Sağlık Grubu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Malatya'ya yeni bir üniversite kazandırma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Üniversite yapımı konusunda gerekli girişimlerimiz başladı. Bu konuda gerekli girişim ve görüşmelerimiz devam ediyor. 2009 yılında Gözde Eğitim ve Sağlık Vakfı oluşturulacak. Güzel bir alt yapıyla, çalışmalar başlayacak" dedi.

112 hekim ile Türkiye'de en çok doktor çalıştıran özel sağlık kurumlarından olduklarını kaydeden Kalı, "Sağlık hizmetlerinde belirli bir noktaya geldik. Gözde Sağlık Kurumu olarak yaptığımız hizmet, diğer sağlık kuruluşlarının da çıtayı yükseltmelerine neden oldu. En büyük hayalimiz olan üniversiteyi de kurmak istiypruz" şeklinde konuştu. (Son fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız