SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biraz da Gülelim!.

A- A+ PAYLAŞ

İki olay aynı gün ama farklı ilçelerde meydana geldi. Birinde kaçak kazı yapanlar patlayıcı kullanırken, diğerinde ise köyde traktör park yeri yüzünden kavga edenler olayın kahramanlarıydılar.

Darende ilçesi Ayvalı Beldesi’nde 18.40 sıralarında patlama sesi duyanlar, 156 Jandarma İmdat telefonunu arayarak ihbarda bulundular. İhbar üzerine araştırmaya başlayan Jandarma, yasadışı kaçak kazı suçunu işlerken, patlayıcı madde kullanarak, faaliyetlerini herkese duyurmaktan çekinmeyen 48 yaşındaki M.H.B., 52 yaşındaki M.B. ve 55 yaşındaki Y.B. adlı şahısları, suç aletleri ile birlikte yakalayarak gözaltına alındılar. İfadeleri alınan şahıslar, tutuksuz yargılanmak üzere salıverildiler.

Daha çok kent merkezlerinde rastlanan “park yeri” kavgası bu kez Hekimhan ilçesine bağlı Yeşilpınar Köylü’nde meydana geldi. Köyde, traktör park yeri yüzünden 68 yaşındaki V.D. ve oğlu 43 yaşındaki H.D. ile gelini 47 yaşındaki G.D. arasında kavga çıktı. Birbirlerini yaralayan akrabalar Malatya Beydağı Devlet ve Hekimhan Devlet Hastanelerinde tedavi edildikten sonra haklarında adli işlem başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız