SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biraz Gaddarım!.'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Cafer Aydın, Bank Asya 1. Lige çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Zorlu bir süreci geride bırakarak mutlu sona ulaştıklarını ifade eden Aydın, "Göreve geldiğim gün futbolcu arkadaşlarımızla bir araya gelerek, "önce futbol oynayın ve zevk almaya bakın" dedim. İlk maçımız olan Bugsaşspor karşılaşmasında mağlup olduk. Bize inanmayanlar play-off'un hayal olduğunu düşünüyordu. Ancak biz takım olarak her zaman play-off'a kalacağımızı belirttik. Tabi zorlu bir süreçten geçtik. En yakın rakibimizle aramızda 13 puan fark vardı. Bu farkı eriterek, play-off'u yakaladık" dedi.

"İYİ BİR EKİBİZ"
Aydın, iyi bir ekip olduklarını ve bunu sahada en iyi şekilde gösterdiklerini belirterek, "İyi bir takımız. Maç öncesi yaptığımız çalışmalarda futbolcularımız gayet özverili ve hırslı.

İstediğimizi sahada en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Bunun sonucunda da 8 haftalık bir galibiyet serisi yakaladık. Çünkü rakiplerinizin ne yaptığı sizi pek ilgilendirmiyor. Önemli olan sizin ne yaptığınız. Bu düşünceyle karşılaşmalara hazırlandık. Her maça aynı ciddiyet, aynı önemi verdik. 13 puan gerideyken, her maçı final olarak görüyorduk. Teker teker bu finalleri geçerek, hedefimize ulaştık" diye konuştu.

"BİRAZ GADDARIM"
Hedeflerinin Bank Asya 1. Lig'e çıkmak olduğunu kaydeden Aydın, "Sahamızda Gebzespor'u 2-0 mağlup ederek, play-off'a kaldık. Dediğim gibi zorlu bir süreçten gelerek, mutlu sona ulaştık. Futbolcularım bu süreç içerisinde benim kahrımı çektiler. Biraz gaddar hocayım. Ama önemli olan hedefe ulaşmaktı. Bunu da hep beraber başardık. Futbolcularımı teker teker alınlarından öperek, kutluyorum. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu yolda büyük bir özveri gösterdi. Malatya şehrinin de futbolu ne kadar çok
sevdiğini ve futbol ne kadar iyi bildiğini biliyoruz. Bu anlamda bizi tribünlerde yalnız bırakmayarak, kritik maçlarda yanımızda oldular. Bu mutluluğu onlarla beraber yaşadık. Taraftarlarımıza da bizlere verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"AKLIMIZ PLAY OFF'TA"
Aydın, iyi bir galibiyet serisi yakaladıklarını ve bunu play-off maçlarında da sürdürmek istediklerini kaydederek, "İlk etabı geride bıraktık. İyi bir hava yakaladık. 8 haftada aldığımız seri galibiyetler takımın moral ve motivasyonun üst düzeye çıkmasını sağladı. Bundan sonra önümüzde 3 tane final maçı var. Bu karşılaşmalara en iyi şekilde hazırlanacağız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, Bank Asya 1. Lige çıkmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız