SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biraz Komikti Ama Harika Goldü"

0
Güncellendi - 2016-02-16 18:37:00
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, kafa olarak Vartaş Elazığspor maçına hazır olduklarını kaydederek, zorlu deplasmana galibiyet için gideceklerini ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası’nda gazetecilere açıklamada bulunan Azubuike, Kardemir Karabükspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını belirtti.

Nijeryalı futbolcu, “Hepimiz mutluyuz. İnanıyorum ki takımdaki herkes mutlu. Çok çalıştık bunun için ve 3 puanı aldık” dedi.

“KAZANARAK DEVAM EDECEĞİZ”

Ligin 21. haftasına Kardemir Karabükspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarına dikkat çeken Azubuike, bunu sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Genç orta saha oyuncusu, elde ettikleri galibiyetin her şeyi değiştireceğine inandıklarını kaydederek, “Galiba bu kırılma noktasıydı. Artık bundan sonra kazanarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“UYUM SORUNUNU AŞTIK”

Nijeryalı, takıma yeni katılan futbolcularla aralarındaki uyum sorununu aştıklarını belirtti.

Multigroup Alanyaspor maçında takıma yeni katılan futbolcularla ilk defa bir arada oynamanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade ederek, “Multigroup Alanyaspor maçında hiç tanımadığımız arkadaşlarımızla ilk defa bir arada oynadık. Bu oyun içindeki konsantrasyonumuzu düşürdü. Ama bunu aştığımıza inanıyorum. Bunu da Kardemir Karabükspor maçında gösterdik” diye konuştu.

Azubuike, ön libero oyuncusu Ali Sakal ile iyi anlaştıklarını kaydederek, “Çok uzun zamandır Ali Sakal ile birlikte oynuyorum ve onunla oynamanın da iyi olduğunu düşünüyorum” dedi.

“KOMİK VE HARİKA BİR GOL”

Nijeryalı orta saha oyuncusu, Kardemir Karabükspor karşısında kendilerine galibiyeti getiren ilginç golle ilgili değerlendirmede bulundu.

Takım olarak iyi mücadele etikleri karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıklarını anlatan Azubuike, önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Azubuike, gol sonrası büyük mutluluk yaşadıklarını kaydederek, “Böyle bir şey beklemiyorduk. Biraz komikti ama ayrıca harika bir goldü” dedi.

“KAZANMAYA GİDECEĞİZ”

Azubuike, Doğu’nun derbisi niteliğini taşıyan ve herkesin sonucunu merakla beklediği Vartaş Elazığspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Rakiplerine ligin ilk yarısında Malatya İnönü Stadı’nda yenildiklerini anımsatan Azubuike, rövanşı almak istediklerini söyledi.

Azubuike, “Maça yaklaşık bir haftamız var. Çok çalışacağız. Oraya da kazanmaya gideceğiz. Daha öncede onlarla sahamızda oynamıştık. Şimdi sıra bizde. Kazanmaya gidiyoruz” diye konuştu.

Nijeryalı futbolcu, kafa olarak Vartaş Elazığspor maçına hazır olduklarını belirterek, “Kardemir Karabükspor karşısındaki ruhu, Vartaş Elazığspor karşısında da devam ettireceğiz. Elazığ’a kazanmaya gideceğiz. Kafa olarak buna hazırız. Galibiyete inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yılmaz (8 yıl önce)
    İnşaallah galibiyet gelir.Olmazsa beraberlikte kötü olmaz....
    0
    0
    Yanıtla