SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biraz Rahatladılar'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Sait Kabadayı, iki cansuyu kredisine Malatya'da toplam 265 başvuru yapılarak, 11 milyon 270 TL'lik kredi kullanıldığını belirtti.

MTSO Genel Sekreteri Sait Kabadayı, yaptığı açıklamada, "Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle, esnaf, sanatkar ve odamız üyeleri Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) üretimlerini çok zor şartlarda yaptıkları herkesin malumudur. İşletmelerin bankalara olan kredi borçlarını ödemede zorlanmaları nedeniyle hükümetimiz, Küçük ve Orta Sanayiciyi Geliştirme Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla faizsiz destek kredisi sağladı. Birinci cansuyu kredisi 350 milyon dolarlık bir kredi idi. Birinci cansuyu kredisi için Malatya'dan 171 firmamız başvuruda bulundu. 7 milyon 800 bin YTL kredi kullandılar. İkinci cansuyu kredisi için de 94 firmamız müracaatta bulundu. 3 milyon 470 bin TL kredi kullandılar" dedi.

Kabadayı, faizsiz cansuyu kredisi ile KOBİ'lerin biraz rahatladıklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız