SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biraz Sabır..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, kendi sahasında Belediye Vanspor'a son dakikada yediği golle mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Malatya İnönü Stadı'nda bu sezon ilk maçını oynayan Sarı-kırmızılı takımda transfer yapılamaması nedeniyle Teknik Direktör Mustafa Taşar, yedek kulübesinde yerini alamadı. Futbolcularla saha içerisindeki diyalogu Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca sağladı. Elkoca, Taşar'dan aldığı taktik bilgileri oyunculara iletti. Maçın 59. dakikasında sakatlanarak çıkan Ergun'un yerine oyuna giren Celil Sağır, taraftardan büyük alkış aldı. Maçın 89. dakikasına kadar karşılıklı gelişen ataklarda, 90. dakikada Belediye
Vanspor Tufan'ın attığı golle altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı-kırmızılı futbolcular son dakikada gelen golle yıkılırken, Malatyaspor yönetimi gelecek adına umutlu konuştu.

Malatyaspor Kulüp Başkanvekili Mehmet Aydın, Belediye Vanspor karşısında oynanan futboldan çok memnun olduğunu ifade ederek, "Bu takıma 3-4 hafta verilmesi gerekiyor. DİSKİSpor maçına göre bu hafta daha iyi oynadık. Ergun'un sakatlanması, Celil'in hazır olmaması takımı etkiledi. Biraz sabredilirse bu takım başarılara imza atacaktır" dedi.

Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca ise, "Futbol kamuoyu şunu çok iyi bilmeli ki, Malatyaspor lige iyi hazırlanamadı. 20 günlük bir çalışmayla lige hazırlandık. Takıma sonradan katılan futbolcular halen hazır değiller. Kamuoyunun biraz sabretmesi gerekiyor. Bugün sorunsuz bir Malatyaspor var. Zamanla takımımız düzelecektir. Belediye Vanspor'a karşı iyi oynadık. Tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Başa baş giden mücadelede son dakikada yediğimiz golle yenildik. Dünya'nın sonu değil, çok çalışacağız ve sabredeceğiz. 1 ay öncesinde Malatyaspor kapanacaktı ama gelinen noktada takım çok iyi durumda bulunuyor. Tek dezavantajımız lige hazır olmayışımız. Maç oynayarak, lige hazır olacağız ve bunu en kısa sürede değerlendirmek istiyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak, çalışıyoruz. İyi olacak, kamuoyu merak etmesin, biraz sabretsinler" diye konuştu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar da, "Ergun'un zamansız sakatlanması dengelerimizi bozdu. Forvetteki hava hakimiyetimizi kaybedince farklı bir oyun anlayışına girdik. İyi mücadele ettik. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bundan sonraki maçları iyi değerlendirmeye çalışacağız. Celil, fizik olarak hazır değil. Elimizdeki takım bu. Zamana ihtiyaç var" şeklinde konuştu.

PUAN DURUMU..
2. Lig 4. grupta ikinci haftanın sonunda puan sıralaması şöyle:

Takım O P
1.İSKENDERUN DEMİR ÇELİKSPOR 2 6
2.KAHRAMANMARAŞSPOR 2 6
3.TARSUS İDMAN YURDU 2 4
4.ADANA DEMİRSPOR 1 3
5.BELEDİYE VANSPOR 2 3
6.DİYARBAKIR B.Ş.BLD.DİSKİSPOR 2 2
7.ADIYAMANSPOR 2 1
8.MALATYASPOR 2 1
9.Ş.URFASPOR 2 1
10.MARDİNSPOR 1 0
11.ELAZIĞSPOR 2 0

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız