SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biraz Uzun Sürdü"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:53:30
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da antrenman sahası sorunu çözüme kavuşuyor. 

Yaklaşık 2 yıl önce zemin yenilemesi yapılmak için tadilata alınan ancak geçen süre zarfından bir türlü kullanıma sunulamayan Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan Nurettin Soykan Tesisleri antrenman sahasının çim serme işlemine bir aksilik çıkmaması halinde yarın başlanacağı belirtildi.

Antrenman sahasının yapımını üstlenen Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin saha zeminin tadilatı için Sakaryalı bir firma ile anlaştığı ve firmanın rulo çim serim işlemine cuma günü başlayacağını kulüple paylaştığı ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Karaca, uzun süredir kullanamadıkları Nurettin Soykan Tesisleri’ni 45 gün sonra kullanabileceklerini kaydetti. Çim serimi için anlaşılan firmanın yarın Malatya’ya geleceğini belirten Karaca, “Orduzu’daki sahamızı yenileme çalışmaları biraz uzun sürdü. Bu süre zarfından sahamızı özellikle zemin yönünden yeniledik. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin üstlendiği çalışmalar neticesinde rulo çim serim işlemine en geç Cuma günü başlanacak. Rulo çim için Sakaryalı bir firmayla anlaşıldı. Bu firmamız normalde geçen pazartesi gelecekti ancak yağıştan dolayı orada çim kesme işlemini gerçekleştirememişler ve bundan dolayı iş cuma gününe sarktı. Tabi şunu sevinerek söylüyorum ki, artık iki sahamızı da kullanabileceğiz. Daha tek sahayı kullanabiliyorduk ancak şimdi iki sahamız birden çimlendirilecek. Sadece çim sahada değil, sahanın kenarındaki tel örgüler de komple yenileniyor. Ben emeği geçen başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, kulüp başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız