SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biraz Yüzmüş Sonra Kaybolmuş"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:46:55
A- A+ PAYLAŞ
Adana'nın Kozan ilçesinde Gökdere Barajı'nda tünel kapağının patlaması sonucu 10 arkadaşıyla suda kaybolan kamyon şoförü Necmettin Karayiğit'in Malatya'daki ailesi, oğullarının cenazesinin bir an önce bulunmasını bekliyor.
 
Malatya'nın Akçadağ ilçesi Gölpınar köyünde oturan baba Ahmet Karayiğit (45), oğlunun son çalıştığı şantiyede 2 ay önce işe başladığını belirterek, olayın öğle yemeği sonrasında meydana geldiğini ve oğlunun patlama esnasında kamyona kum yükletmek için sırada olduğunu ve fark ederek kendisini dışarı atmasına karşın suda kaybolduğunun kendisine anlatıldığını söyledi. Baba Ahmet Karayiğit, "Oğlum 2 aydır orada çalışıyor. Mümkünse bir an önce bulunmasını istiyoruz. Oğlum kamyon sürüyordu. Evli ve 2 erkek çocuğu babası. Olay yerine gittik. Olayı televizyonda görünce gittik. Barajdan su boşalmış ve altında kalmış. Bulunmasını bekliyoruz. Olay günü saat 13.30'da yemeğe gitmişler. Yemek sonrası işin başına gelmişler. Kepçe kamyonları dolduruyormuş. Öndeki arkadaşı çıkış yapmış, sonra benim oğlum, kamyonla kepçenin önüne gitmiş ki, aracı doldursun baraj birden patlamış. Tabi suyun içinde kalmış. Aracın üzerine çıkmış, biraz yüzmüş ama daha sonra suda kaybolmuş. Ondan sonra haber alamadık. Gitti işte" şeklinde konuştu. Acılı baba, oğlunu cenazesinin bir an önce bulunarak kendilerine verilmesini istedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız